SOFTONE lansează SoftOne Training Academy în Romania



SOFTONE lansează SoftOne Training Academy în România. Noua iniÈ›iativă a companiei pentru educarea forÈ›ei de muncă la nivel local urmăreÈ™te să ofere studenÈ›ilor un nivel înalt de training È™i specializare, astfel încât să îÈ™i crească cu până la 90% È™ansele de a se angaja în calitate de ConsultanÈ›i Soft1 ERP în ecosistemul SoftOne, în mai puÈ›in de o lună.


SoftOne Training Academy se adresează tuturor candidaÈ›ilor care îÈ™i doresc să obÈ›ină sau să aprofundeze cunoÈ™tinÈ›ele în utilizarea È™i implementarea cu succes a aplicaÈ›iilor Soft1, cu scopul de a activa în industria ERP, una dintre industriile cu cel mai mare potential de creÈ™tere din România. Odată cu finalizarea programului de training, studenÈ›ii vor putea obÈ›ine certificările pentru a deveni ConsultanÈ›i Soft1 ERP È™i pentru a se angaja în reÈ›eaua de parteneri SoftOne.


SoftOne Training Academy îÈ™i va începe activitatea odată cu lansarea cursurilor pentru a forma ConsultanÈ›i Soft1 ERP certificaÈ›i, training care se va desfășura în perioada mai-iunie 2022. Cursurile vor fi organizate sub formă de seminarii È™i webinarii, pentru a ajuta studenÈ›ii să obÈ›ină toate cunoÈ™tinÈ›ele È™i abilitățile de care au nevoie în gestionarea cu success a aplicaÈ›iilor Soft1. Programul de training va fi susÈ›inut de specialiÈ™ti cu peste 8 ani de experiență în ecosistemul SoftOne.


”Misiunea noastră este să le oferim cursanÈ›ilor un program de formare cuprinzător, care să le permită acestora să câÈ™tige experienÈ›a de care au nevoie pentru a deveni ConsultanÈ›i Soft1 ERP, astfel încât să urmeze o carieră profitabilă È™i să se dezvolte într-un ecosistem extins, aÈ™a cum este reÈ›eaua noastră de parteneri.” a declarat Alexandra Lucescu, Director General, SoftOne România.


SoftOne România, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezentă pe piaÈ›a locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 400 de angajaÈ›i È™i o reÈ›ea formată din mai mult de 600 de parteneri È™i 4000 de ConsultanÈ›i Soft1 ERP, ce deservesc peste 60.000 de clienÈ›i activi în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria È™i România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluÈ›ii Cloud È™i Enterprise Mobility de ultimă generaÈ›ie, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât ÅŸi organizaÅ£iilor mari.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania