You are not your resume; you are your work – Cat de important este sa fii apreciat la job

Poate ca in urma cu ceva ani nu te gandeai cand de dificila poate fi alegerea unui drum in cariera si cate provocari apar pe parcurs. Insa cheia succesului este nu doar sa fii hotarat cu privire la ceea ce iti doresti sa faci, ci si sa alegi o companie in cadrul careia sa simti ca iti poti atinge potentialul, ca te autodepasesti constant. O companie care sa iti ofere premisele de a creste si de a te face remarcat.

Poate parea dificil, insa cu siguranta exista multe astfel de companii si echipe din care poti face parte. Important este insa sa te identifici cu valorile acesteia.

O astfel de companie este CGS Romania, unul dintre cei mai mari jucatori ai pietei locale de outsorcing care are peste 4.000 de angajati in tara noastra, in cele 7 sapte centre de contact. Ba mai mult de atat, CGS Romania recruteaza de oriunde din tara si pentru pozitii remote.

Te invitam sa aflii mai multe despre oportunitatile oferite de CGS Romania de la Florina Stoica, Manager de Recrutare in cadrul companiei.

1.CGS inseamna “Friends working together”. Ce ne poti spune despre atmosfera de lucru si despre procesul de integrare a noilor veniti?

Motto-ul nostru este inspirat de felul in care angajatii CGS vad business-ul si colectivul din care fac parte, mai precis un mediu stimulant din punct de vedere profesional, in care noi devenim atat mentori, cat si mentee pentru ceilalti colegi. Suntem, cu siguranta, o echipa in care oamenii cresc atat profesional, cat si din punct de vedere personal.

2. De ce targetati pozitii de entry level si care este profilul cautat, mai ales din punct de vedere al tipologiei de persoana, nu atat al studiilor?

Marea majoritate a rolurilor deschise in cadrul companiei CGS sunt de tip entry level, iar princialul motiv pentru care facem acest lucru este pentru a oferi sansa tuturor de a se dezvolta in cadrul companiei noastre. De asemenea, 90% din echipa de middle si upper management este formata din colegi care au detinut anterior roluri entry in cadrul companiei.

Ne dorim sa avem in echipa persoane motivate, pasionate de domeniul de outsourcing si, mai ales, interesate de self-development. Consideram ca aceste aspecte sunt esentiale in construirea unei cariere si, de multe ori, inlocuiesc lipsa experientei sau al unor hard skill-uri care poti fi invatate pe parcurs.

3.Care sunt avantajele angajarii in echipa CGS?

Cred ca, cel mai mare avantaj este faptul ca CGS ofera oricui sansa de a se afirma si a-si construi cariera pe baza propriilor merite. In ceea ce priveste job-urile pe care le oferim, acestea permit studentilor sa se angajeze in regim part time si ofera noi oportunitati profesionale candidatilor interesati de consultanta financiara, IT, customer care, vanzari, HR si recrutare.

4. Care sunt sansele pe care le oferiti tinerilor de a evolua? Ne puteti spune ce % din angajati ajung pe pozitii de middle si top in 3-5 ani?

CGS este un angajator obiectiv care ofera sansa de promovare angajatilor exclusiv in baza meritelor lor, de aceea 90% din echipa de management este formata din angajati care si-au inceput cariera in CGS ocupand job-uri de tip entry level. Deviza noastra este ca, pentru a fi un lider bun, trebuie sa intelegi intotdeauna rolurile membrilor echipei tale si provocarile acestora si ce modalitate mai buna exista decat sa fi lucrat intr-unul dintre ele.

5. Part time si remote sunt, astazi, cuvinte la ordinea zilei. Oferiti astfel de oportunitati de lucru?

CGS ofera in jur de 40% pozitii de angajare in regim remote, dar si oportunitatea unui program flexibil in regim part time adresandu-se astfel si studentilor sau persoanelor care sunt in cautarea unui al doilea job. Consideram ca este necesar sa ne adaptam tot timpul pietei muncii si sa optimizam work from home prin training-uri special create in acest regim, precum si sesiuni de coaching dedicate atat angajtilor noi, cat si seniorilor din companie.

6. Cum ati sintetiza, intr-o fraza, viata unui angajat in cadrul CGS Romania?

“You are not your resume; you are your work”
 

Vezi toate joburile din cadrul Computer Generated Solutions aici

 

Citeste si:

 

 

 

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI