Ești pasionat(ă) de tehnologie? Află cum poți să beneficiezi de unul dintre cele 100 de bilete gratuite la DevTalks 2022

DevTalks revine pe 8-10 iunie 2022 în format online & in-person sub conceptul umbrelă AI & Innovation. Humanity Reimagined, iar HIPO.ro îți oferă 100 de bilete gratuite, pentru a fi la curent cu cele mai noi update-uri din Industria IT.

Anul acesta am pregătit pentru tine 3 zile pline de conținut valoros și nume internaționale sonore, care îți vor aduce oportunități de dezvoltare profesională, de învățare și de informare cu privire la ultimele tendințe în tehnologie.

Agenda evenimentului predomină în conținut puternic orientat către tehnologiile emergente, cuprinzând subiecte legate de Java, DevOps, Mobile, Future of Engineering, Web, QA & Testing, CodeClash, Women in Tech, BigData & Cloud, Security, DevLead, Product Management, dar și subiecte actuale legate de Inteligența Artificială, Inovație, Metaverse, NFT.s și multe altele.

Pentru a putea beneficia de o invitație gratuită, aplică AICI, urmează pașii de înregistrare indicați și bucură-te de noua ta experiență în cadrul celei mai influente conferințe IT din România.

Biletul gratuit îți oferă acces la 14 conferințe transmise live pe platforma www.myconnector.com și, ulterior, la toate materialele video înregistrate pentru a putea beneficia de acces la acele conferințe care s-au desfășurat în paralel și la care nu ai putut participa.

De asemenea, toate conferințele DevTalks “AI & Innovation. Humanity Reimagined“ organizate în cele 3 zile vor avea loc doar în limba engleză!


Dacă îți dorești să participi și la conferințele organizate în format fizic la Global Worth Campus: Main Stage – 8 iunie, Main Stage – 9 iunie și DevLead Stage – 10 iunie, este necesar să achiziționezi bilete de pe site-ul DevTalks: https://www.devtalks.ro/tickets. Dacă alegi să ni te alături in-person, îți garantăm o experiență memorabilă cu ajutorul activărilor, zonei expo, dar și multe alte surprize și premii.

Rezervă-ți un loc și hai să ne vedem pe 8-10 iunie 2022 pentru a te conecta la cele mai noi tendințe în tehnologie, care îți pot fi utile în cariera ta: DevTalks “AI & Innovation. Humanity Reimagined.
 
DevTalks Romania - The IT community in one place:
LinkedInFacebookInstagramTwitter

 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI