ASER | Collect your badges!

 









































 


ASER da startul celei de-a XII-a editie a campaniei “10 pentru Sesiune”!


 

In perioada 24 ianuarie - 12 februarie , ASER te invita in tabara studentilor, locul unde grija sesiunii dispare, iar motivatia sporeste.

Demonstreaza-ti determinarea luand parte la drumetia catre nota 10!


Iti oferim si anul acesta o experienta marca ASER, prin surprize special pregatite pentru tine. Te invitam in tabara de studiu si de recreere, unde vei avea oportunitatea de a-ti completa panglica studentului cu insigne cool si sa iei parte la activitati fun ce te vor ajuta sa ai un boost de energie pentru examene. Iar ca tu sa treci relaxat peste aceasta perioada mai incarcata, ASER ti-a pregatit cele mai creative stickere si cele mai amuzante rime.


In campania “10 pentru Sesiune” vei participa la numeroasele concursuri realizate impreuna cu partenerii nostri SAGA, BAT, EY si CCHBC. Vei avea sansa sa castigi premii ce-ti  vor oferi un plus de motivatie ca sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, dar si sa te distrezi de minune dupa ce se va incheia perioada examenelor.
 

Busola tinteste catre tabara ASER. Ce zici, accepti provocarea? Fii cu ochii pe paginile de  Facebook si Instagram pentru a afla mai multe detalii legate de campanie, regulamentele concursurilor si pentru a te bucura de stickerele cu rime amuzante ce iti sunt alaturi pentru a-ti face sesiunea mai distractiva!


Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact în mediul economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI