„Great Place to Work”, certificat acordat companiei Societe Generale Global Solution Centre

Veste buna pentru Societe Generale Global Solution Centre, de acum, compania se bucura de certificarea „Great Place to Work”! Un lucru este cert, organizatia nu a stat pe loc, si a obtinut certificarea datorita culturii organizationale, dar si cu ajutorul mediului prielnic de munca.

„Certificarea „Great Place to Work” vine într-un context atipic pentru întregul mediu de business și demonstrează o dată în plus capacitatea noastră de a ne adapta la schimbare și de a performa la aceleași standarde ridicate – fără a limita oportunitățile colegilor noștri. Suntem mândri și recunoscători să ne aflăm pe lista celor mai bune locuri de muncă din Europa și din lume. Cu o echipă de peste 2,200 de experți și specialiști, avem responsabilitatea de a crea și menține un mediu de lucru în care oamenii învață, cresc și se dezvoltă constant. Ne străduim să oferim tuturor experiențe adaptate nevoilor individuale și punem la dispoziție resursele necesare pentru ca fiecare să își construiască cariera în direcția dorită. ” - Philippe Gabulon, CEO al Societe Generale Global Solution Centre în România

Cum a reusit sa obtina certificarea „Great Place to Work”?

Pentru a reusi sa obtina certificarea, compania a fost examinata din punct de vedere al practicilor de resurse umane, conditiilor de munca, programelor de formare profesionala si oportunitatilor de dezvoltare din companie, precum si diverse aspecte care tin de procesul unui loc de munca placut angajatilor.

Societe Generale Global Solution Centre a fost analizata atent pentru a observa daca detine urmatoarele 5 dimensiuni care tin de locul de munca, dar si de relatiile angajatilor cu echipa de leadership sau cu colegii:
  • Integritate;
  • Respect;
  • Corectitudine;
  • Satisfactie;
  • Colegialitate.
Astfel, cercetarea a concretizat faptul ca angajatii au parte de o experienta pozitiva constanta la locu,l de munca intrucat acestia se simt egali indiferent de rasa, gen, varsta sau orientare sexuala. Mai mult aceasta experienta placuta la locul de munca se datoreaza si sigurantei fizice pe care compania o asigura, cu atat mai mult in aceasta perioada dificila.

Mai multe puncte forte ale organizatiei care contribuie in mare parte la cultura companiei:
  • imbratisarea diversitatii si promovarea incluziunii prin actiuni concrete;
  • buna comunicare a managementului, mereu constanta si coerenta cu deciziile luate;
  • infrastructura solida, facilitatile si echipamentele puse la dispozitie, metodele de lucru abordate, precum si incurajarea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala;
  • adaptarea rapida la schimbare și deschiderea spre inovatie;
  • satisfactia unor contributii semnificative in activitatea clientului prin solutiile si serviciilor oferite, cat si in viata comunitatii locale prin initiative de responsabilitate sociala.
Felicitari, companiei Societe Generale Global Solution Centre atat pentru premiu, dar si pentru calitatile de care da dovada! Unul dintre angajatorii de top care se pot mandri cu aceasta reusita extraordinara.

 

Citeste si:

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania