Are loc cel mai asteptat hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor



Pe 3 și 4 Noiembrie, peste 5000 de programatori, pasionați de tehnologie, profesioniști IT, manageri și nume importante din mediul IT românesc vor lua parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente IT&C din România. DevCon Live 2021 pregătește cea de-a doua ediție virtuală cu o agendă tehnică ce însumează 9 conferințe, peste 50 de speakeri din 3 continente, 11 sesiuni de masterclass care se vor desfășura pe parcursul a 2 zile alături de MassMutual România, în calitate de Sponsor Principal.

Conferințele marca DevTalks organizate de Catalyst Solutions sunt cunoscute ca evenimente de referință în cadrul comunității IT&C și în cadrul studiilor Most Desired Employers se regăsesc în topul celor mai dorite conferințe dedicate profesioniștilor IT. Suntem cunoscuți în piață de peste 8 ani cu seria DevTalks și suntem pionieri în evenimente online cu o expunere mare - peste 8000 de participanți profesioniști, așadar de fiecare dată Agenda reușește să abordeze teme de intrigă în comunitate și surprindem atât prin diversitatea subiectelor pe care le alegem, cât și cu elementele de interactivitate pe care le propunem participanților. Anul acesta venim în atenția participanților cu subiecte despre tehnologii sau roboți, care îți pun pasiunile în valoare; vorbim despre balet, cum să folosim cât mai puține linii de cod, dar și despre cum putem învăța corectitudinea în inteligența artificială.”, Andreea Balaci, Projects Delivery Coordinator, Catalyst Solutions 

La fiecare ediție, DevCon reunește nume importante din comunitatea IT&C, pentru a discuta subiecte de anvergură aferente anului în desfașurare, dar și predicții din domeniu, provocări și proiecte de impact și se partajează cu audiența experiențe proprii cu ajutorul sesiunilor de live coding, studii de caz sau tips & tricks la finalul cărora participanții pot să adreseze întrebări live speakerilor. 

Agenda evenimentului va aduce împreună peste 50 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali. Printre aceștia se află și:

•    Dr. Merritt Moore
Fizician cuantic și dansatoare profesionistă de balet, va vorbi despre ce presupune să dansezi cu roboții și va răspunde următoarelor întrebări: Care sunt implicațiile pentru creativitatea umană? Este ceva de temut sau ne putem bucura? Ea va fi prezentă pe scena Data, AI & Machine Learning Con, pe 4 noiembrie, la DevCon.
•    Bruno Capuano, MVP Microsoft
Este Microsoft Most Valuable Professional în ultimii 13 ani și ne va arăta cum putem controla o dronă folosind 20 de linii de cod.
•    Lance McCarthy
Unul dintre premianții Microsoft (Most Valuable Professional), ne va învăța cum să gândim "outside the box", combinând mai multe tehnologii, pentru a crea un program care poate spăla toaleta pentru pisică în timp ce suntem departe de casă.

În plus, experiența din cadrul DevCon Live va fi dedicată și componentei de networking, prin care participanții se pot conecta cu întreaga comunitate prezentă la eveniment. Astfel, companiile prezente în zona expozițională pregătesc, o serie de activități și concursuri prin care participanții se pot relaxa și se pot distra în timpul evenimentului.

Printre surprizele pregătite de către companii la eveniment se numără:

La standul Sponsorului Principal, MassMutual România, participanții vor avea șansa de a câștiga una dintre cele 5 Boxe inteligente cu ceas Alexa Amazon Echo Dot 4, prin participarea la un treasure hunt virtual, interactiv. De asemenea, cel mai implicat și activ participant din cele 2 zile de eveniment va fi răsplătit cu un premiu pe măsură, susținut de MassMutual România - un Laptop 2 în 1 Lenovo IdeaPad Duet 3.

Cognizant Softvision vă provoacă să vă testați cunoștințele despre noi tehnologii printr-un quiz tehnic! Cei care nimeresc toate răspunsurile corecte în cel mai scurt timp posibil vor primi premii-surpriză!

Playtika, companie de top producătoare de jocuri pentru mobil, va organiza la stand un technical quiz, participanții având șansa de a câștiga o trotinetă electrică.

ING Tech România a pregătit un quiz pentru participanții care ajung la standul lor. În urma completării acestui quiz, participanții intră automat într-o tombolă, iar premiile oferite de câtre partener sunt 5 abonamente cu valabilitatea de 1 an la Master Class.

De asemenea, BearingPoint România va așteaptă cu un quiz în cadrul standului, în urma căruia puteți câștiga o pereche de căști Apple AirPods Pro.
 
Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înscrie online până pe data de 3 noiembrie, pe site: https://www.dev-con.ro/tickets.

Experiența DevCon Live 2021 este realizată cu sprijinul partenerilor precum: 
MassMutual România – sponsor principal al întregii serii de evenimente DevCon Live 2021;
ING Tech România, DB Global Technology, Cognizant Softvision, 3Pillar Global - susținători ai scenei Java; 
Vodafone România și Raiffeisen Bank - susținători ai scenei Java Master; 
Cegeka - susținător al scenei .NET; 
Thoughtworks România, Molson Coors GBS, BCR și K2View - susținători ai scenei DATA, AI & ML; 
BearingPoint România - susținător al scenei Web & Mobile. 
De asemenea, 3Pillar Global susține inițiativa noastră de a promova, încă o dată, comunitatea femeilor care lucrează în prezent în tehnologie - dedicată scenei Women in Tech. 
Track Sponsors sunt: Garrett, Playtika, DKV EURO SERVICE ROMANIA, 888Sparkware.
Evenimentul este plăcut de Radio Guerilla



 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania