Scoala Tehnica Holcim: oportunitati de angajare pentru absolventi

Ai intre 18 si 25 de ani? Daca raspunsul este da, Scoala Tehnica oferita de Holcim este oportunitatea de munca de care nu stiai ca ai nevoie. Odata cu terminarea studiilor la Scoala Tehnica Holcim ai sansa unui job in Industria Cimentului chiar la cei care au pus bazele scolii.

Dintre aceia care participa la aceasta programa recunoscua de ministerele Educatiei si Muncii, 20 de absolventi au sansa sa fie angajati in domeniul Industriei Cimentului la Holcim. Cei mai curiosi, muncitori si doritori de invatare vor reusi sa faca parte din echipa Holcim.

Te intrebi ce presupune aceasta Scoala Tehnica?

In cadrul Scolii Tehnice Holcim organizate in parteneriat cu Colegiul Tehnic “Alexandru Roman” din Alesd, absolventii de liceu vor invata atat aspecte teoretice,cat si practice sustinute de cei mai priceputi angajati in industria constructiilor de la Holcim si Somaco.

Cati ani implica Scoala Tehnica Holcim?

Pentru a se asigura ca in urma acestui program, tinerii vor deveni experti in domeniul tehnic, Scoala Tehnica Holcim se desfasoara pe parcursul a doi ani, timp in care vor studia tehnologia de fabricare a cimentului, mentenanta mecanica, preventiva, electrica, calitate, tehnologia prefabricatelor, sanatate si securitate in munca, protectia mediului.De asemenea, vor avea si cursuri de materii precum matematica, fizica, chimie, engleza, desen tehnic si IT.

Mai mult, absolventii nu trebuie sa scoata o moneda din buzunar in privinta cheltuielilor precum: mese, cazare, transport, materiale necesare studiului, intrucat toate acestea sunt asigurate de Grupul Holcim Romania. In plus, cei care vor munci din greu, iar performantele scolare vor vorbi pentru ei, aceia vor primi si BURSE DE MERIT.

“În condițiile în care majoritatea absolvenților de liceu se îndreaptă către facultăți sau își doresc să plece în străinătate, a fost cu adevărat o provocare sa găsim tineri interesați de domenii tehnice. Ce am reușit să facem a fost să le punem în perspectivă beneficiul major al unui astfel de program, anume că le va asigura o trecere mai lină în câmpul muncii și că vor avea un loc de muncă asigurat. Considerăm că este important ca mediul privat, indiferent de industrie, să se implice activ în formarea următoarelor generații, dacă ne dorim profesioniști cu adevărat pregătiți, mai ales într-un sector atât de dinamic precum cel al construcțiilor”, spune Florina Rusneac.
 

Citeste si:

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on