Top 3 motive care te vor convinge sa studiezi in cadrul unei Academii de IT


Daca esti interesat de tehnologie si vrei sa iti faci o cariera din pasiunea aceasta, trebuie sa iei in calcul sa urmezi cursurile la o Academie de IT. Sa iti urmezi visul este cea mai mare implinire pe care o poti avea! Transforma-ti visul in realitate cu cateva cursuri ajutatoare.

Inceputul poate sa fie dificil daca nu stii primii pasi pe care trebuie sa ii faci. Workshop-ul organizat de cei de la Devmind te ajuta in acest sens. Astfel, afla mai multe informatii aici pentru a participa la Workshop-ul Educational Gratuit: Cum sa incepi o cariera in IT.

De ce sa urmezi o Academie de IT? Pentru a fi convins ca acest drum este potrivit tie, urmareste aceste 3 motive:

1.  Mai multe domenii de lucru

Tehnologia informatiei (IT) iti ofera mai multe domenii de lucru. Poti sa alegi dintr-o gama foarte mare de posturi precum: computer network architect, computer programmer, computer systems analyst, database administrator, information security analyst, information architect, web developer si multe altele!

Academia Devmind ofera programe complete de specializare ca Junior Software Developer tuturor celor interesati sa inceapa o cariera in programare, indiferent de background. Misiunea lor este accelerarea cresterii sectorului digital din Romania, prin descoperirea, formarea completa si integrarea de noi talente in Industria Software.

Norocul tau este ca la targul virtual, Angajatori de Top, sectiunea Tech, poti obtine un internship sau trainee la compania Devmind! De asemenea, afla gama de cursuri oferite de Academia Devmind si aplica cu un singur click aici la programul de specializare potrivit pentru tine.

2.  Foarte usor sa iti gasesti job

Odata ce termini cursurile la o Academie de IT iti gasesti un loc de munca extrem de rapid! Aproape fiecare companie are nevoie de o echipa de experti in calculatoare, pricepuți pentru a mentine sistemele in functiune.

De pilda, absolventii de TOP ai Academiei Devmind lucreaza acum ca programatori software in companii de renume, precum: Endava, BearingPoint, Deloitte Digital, Adobe, Finastra, Accenture, BCR, Ing Tech, Luxoft, Coconet Software, Unicredit Services, IBM, Samsung UK, Engie, Deutche Bank s.a. Iar rezultatele lor continua sa impresioneze si totodata sa inspire din ce in ce mai multi tineri care viseaza la un viitor de programator software, indiferent de background-ul profesional.

3.  Ai oportunitatea de a invata continuu

In cazul in care iti place sa inveti in mod continuu aspecte noi ale tehnologiei, o cariera in IT este ceea ce ai nevoie. Nu ai timp sa te plictisesti de propriul job! Companiile sunt constiente de faptul ca tehnologia se schimba cu viteza luminii, motiv pentru care multe organizatii investesc mult in educatia continua a angajatilor din IT.

Pentru a incepe o cariera in IT, ai nevoie mai intai sa parcurgi cursuri potrivite domeniului. Fie ca alegi sa lucrezi intr-o companie sau in cadrul unei universitati, cu Academia Devmind este posibil acest lucru!

In spatele rezultatelor absolventilor Academiei Devmind sunt trainerii scolii, recunoscuti pentru excelenta in formare si experienta in industrie. Toti trainerii actuali sunt Asistenti Universitari (Grad si Undergrad) ai Facultatii de Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti, una dintre cele mai prestigioase facultati de programare la nivel national.

Odata ce dobandesti informatiile necesare in cariera de IT, sa iti gasesti un job este SUPER usor. Mai jos ti-am pregatit o lista cu mai multe scoli de IT care iti vor oferi acel push in cariera de care ai nevoie:
 
  • InfoAcademy iti pune la dispozitie o gama diversa de cursuri din care tu sa alegi ce ti se potriveste. Cateva dintre cursurile la are te poti inscrie sunt: Python Fundamentals V3, SQL / MYSQL, CyberOps Associate, HTML5 / CSS3, Java Programmer, Linux Admin & Servers, Microsoft SQL Server Querying si altele.
  • Link Academy este o scoala internationala pentru educatie si informatica in care poti studia sase mari departamente impartite in 29 de programe. Poti alege de la programare clasica, programare web, design, administrarea retelelor, IT business, CAD pana la dezvoltarea aplicatiilor mobile.
  • CTRL+N ofera 28 de cursuri in industria IT pentru joburi de viitor in domenii precum: Project Management, Software, Hardware, Data, Cloud, Security sau Design. Ai parte de cursuri precum: Software Tester (QA) – manual, Python Developer, Algorithmic Thinking, .NET/C# Developer, Java Developer, Network Technician si altele.
  • Scoala informatica de IT ofera cursuri predate prin exerciții practice si exemple valoroase din viața profesionala a mentorilor care activeaza in IT. Iata cateva dintre cursurile pe care le poti dobandi: Intro in IT, Software Testing, Web Development (Java Script), Python Development, Java Development, mai multe cursuri le poti gasi pe site.
  • Codecool te ajuta sa devii un programator de cinci stele, cursuri prin intermediu carora vei acumula si un set de competente tehnice si de comunicare, experienta din viata reala si o gandire deschisa spre crestere. Studentii vor invata cele mai folosite limbaje de programare precum Python, .NET, Java și Javascript, alaturi de GIT, diferite baze de date si modul de lucru agile pentru dezvoltarea de software, precum SCRUM.
  • IT School este un mediu de activitate prietenos cu focus pe industria IT, fiind destinate atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti. Printre nenumaratele cursuri pe care le poti studia, mentionam: Programare Python, UI / UX, Programare C++, Photoshop & Illustrator, Baze de date SQL/T-SQL, Linux, Programare Java, insa poti gasi si alte cursuri in IT pe site-ul lor.

Fiind o persoana cu cunostinte tehnice naturale, probabil ca ai fost interesat de computere inca de cand erai un pusti. Te afli intr-o pozitie unica - si minunata - de a transforma ceva care a fost intotdeauna un hobby intr-o cariera plina de satisfactii. Creeaza-ti un plan concret de cariera, axat pe planurile tale de viitor si obiectivele profesionale stabilite intr-o sesiune de coaching cu un trainer.
 



Citeste si:


 

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI