Programmers' Week are loc in perioada 13-17 & 20 septembrie!





Programmers’ Week 2021 are loc in perioada 13-17 & 20 septembrie!


  • A saptea editie a evenimentului Programmers’ Week, organizat de Cognizant Softvision, sarbatoreste toti pasionatii de tehnologie, prin conceptul ‘Go Beyond’ de anul acesta

  • Va fi o saptamana intreaga dedicata tehnologiei, keynotes inspirationale, Tech Talks si inca o zi dedicata produselor software;

  • Developeri, designeri si toti pasionatii de tech din intreaga lume sunt incurajati sa participe la acest eveniment care isi propune sa ii ajute in dezvoltarea lor profesionala, fiind focusat pe ultimele tehnologii noi si trenduri din domeniu.



    Cognizant Softvision, lider global in ingineria produselor software, va gazdui evenimentul anual Programmers’ Week din 13 pana in 17 septembrie si o zi speciala in 20 septembrie. Evenimentul va include peste 150 de discutii tehnologice, si nu numai, alaturi de keynotes sustinute de experti tehnici de renume, iar accesul este gratuit.



    Agenda evenimentului este impartita pe zile, dupa cum urmeaza:

  • Luni, 13 septembrie este dedicata talk-urilor Cloud

  • Marti, 14 septembrie este dedicata talk-urilor DevOps & QA

  • Miercuri, 15 septembrie este dedicata talk-urilor Java & .NET

  • Joi, 16 septembrie este dedicata talk-urilor Web & Mobile

  • Vineri 17 septembrie este dedicata talk-urilor Analytics & Big Data & AI/ML

  • Luni, 20 septembrie este dedicata talk-urilor de Product Managament



    Pentru prima data, editia Programmers’ Week din acest an va include Product Day, o zi dedicata aspectelor legate de dezvoltarea de produs, inclusiv demonstratii, discutii despre noile tehnologii si implementari de succes.



    Tema evenimentului din acest an GO BEYOND este menita sa inspire pasionatii de tech sa fie indrazneti, creativi si sa gandeasca out of the box. Ajuns la cel de-al saptelea an, evenimentul este conceput special pentru a crea o platforma pentru designeri, developeri, testeri, project manageri si toti pasionatii de tehnologie din toata lumea in care sa impartaseasca idei si sa impartaseasca din experienta lor.



    Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision

    „Am trecut peste o perioada de 18 luni in care domeniile business si tech au fost usor perturbate si ne asteptam ca acest lucru sa se intample si in viitor. Clientii nostri trebuie sa isi regandeasca in mod constant strategiile de afaceri si de lansare pe piata si, ca urmare, trebuie sa ne asiguram in mod proactiv ca Softvisionerii, la nivel mondial, sunt pregatiti pentru orice va urma, si ca au instrumentele, instruirea si mentalitatea potrivite pentru a sprijini evolutia perpetua a pietei de software product engineering. Continuam sa ne construim modelul de lucru, sa mentinem o cultura cultura unica pe care am creat-o in ultimii 23 de ani, si sa oferim oportunitati de invatare si experiente interactive pentru toti cei dornici de a-si dezvolta skill-urile profesionale. Suntem incantati de evenimentul din acest an si de lineup-ul de speakeri interni si externi, precum si de miile de participanti care ni se vor alatura. Sunt increzator ca evenimentul Programmers’ Week organizat de Cognizant Softvision ii va inspira pe toti sa Go Beyond!”



Programmers’ Week a debutat ca un mic eveniment in studiourile Cognizant Softvision din Romania. Evenimentul a fost mereu dedicat Zilei Internationale a Programatorului, sarbatorita in fiecare an in ziua 256 a anului. Numarul 256 este numarul de valori distincte care pot fi reprezentate cu un byte, o valoare bine cunoscuta programatorilor. In fiecare an, evenimentul a crescut si este acum o sarbatoare globala timp de sase zile.



Evenimentul Programmers’ Week de anul trecut, a inclus peste 130 de discutii pe diferite arii tehnice si mii de participanti. Pentru a afla mai multe si pentru a te inregistra, intra pe site-ul ProgrammersWeek.com!


Vezi detalii despre oportunitatile de cariera la Cognizant Softvision Romania.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI