Job or Career? Which mindset do you have?

Hei, tu ai auzit? Cel mai mare eveniment online dedicat tinerilor romani cu potential isi deschide si anul acesta serverele pentru tine. Pentru al 14-lea an consecutiv ducem traditia evenimentului Top Talents Romania Connected mai departe. Chiar daca ne vom intalni tot in mediul online, vom fi mai connected ca niciodata! 

 

La fel ca si tine, atat noi cat si cei 400 de participanti care se vor alatura evenimentului, ne-am pus intrebarea ”Oare care este diferenta dintre un job si o cariera? Ce domeniu mi se potriveste?”.

 

Din dorinta de a iti oferi cat mai multe raspunsuri la intrebari, de a te ajuta sa iti descoperi mai bine latura profesionala dar si de a te dezvolta personal, am ales ca tema editie cu numarul 14 sa fie ”Job or Career? Which mindset do you have?”, asa ca te asteptam pe 19-20 noiembrie, pentru a afla raspunsul la intrebare.

 

Reteta succesului este diferita pentru fiecare in parte, insa anul acesta la eveniment vei intalni specialisti din diferite domenii care iti vor dezvalui ingredientele de care ai nevoie pentru reteta ta de succes.

  • Career planning
  • Self leadership
  • Career path
  • Growth mindset
  • Career development

Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele necesare. Nu rata editia de anul acesta a evenimentului si completeaza-ti reteta!

 

Reprezentantii unor companii de top, speakeri internationali, conferinte, jocuri interactive si multe surprize, toate acestea te asteapta la Top Talents Romania.

 

Inscrie-te si tu la Top Talents si vino sa faci parte din cea mai cool comunitate de tineri romani cu potential!

#followyourpath


                                                                        
 

Va recomandam si:

Intalneste-ti mentorii la Top Talents Romania 2023!

ULTIMELE JOBURI