Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!




LSEG România
este mai mult decât o companie diversificată de infrastructură È™i date pe pieÈ›ele financiare mondiale. Suntem parteneri dedicaÈ›i, cu un angajament de excelență în furnizarea serviciilor pe care clienÈ›ii noÈ™tri Ie aÈ™teaptă de la noi.
 

Hub-ul din BucureÈ™ti, înfiinÈ›at în 2018, este un centru de excelență, cercetare È™i dezvoltare (R&D) unde lucrăm cu tehnologii de vârf. În prezent suntem mândri să spunem ca avem o echipă de aproximativ 330 de colegi în BucureÈ™ti.
 

LSEG România îÈ›i oferă oportunitatea de a lucra cu echipe globale, fiind prezenÈ›i în 70 țări începând cu 2021 È™i de a te implica direct în designul È™i implementarea de proiecte inovatoare.
 

ÎÈ›i poÈ›i începe cariera susÈ›inut de programe de training personalizate È™i te vei implica în proiecte pentru dezvoltarea skill-urilor, prin colaborarea cu profesioniÈ™ti È™i experÈ›i în domenii de interes, prin implicarea directă în programe de responsabilitate socială sau prin colaborarea cu ONG-uri.
 

Cultura prietenoasă, bazată pe diversitate È™i incluziune, are ca nucleu creativitatea È™i inovaÈ›ia È™i creează un spaÈ›iu în care dezvoltarea carierei tale este un efort de echipă.
 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre LSEG România, un angajator de succes, descarcă ghidul studentului pregătit pentru tine È™i descoperă mai multe informaÈ›ii despre:
 

  • Cum a început povestea LSEG în România;
  • Care sunt programele dedicate tinerilor studenÈ›i È™i proaspăt absolvenÈ›i, dar È™i cum te poÈ›i înscrie la acestea;
  • Părerile colegilor care au luat parte la aceste programe È™i care în prezent fac parte din echipa LSEG România;
  • Care sunt proiectele È™i echipele din care poÈ›i face parte;
  • Cum arată o zi în cadrul companiei;
  • De ce o carieră în IT&C ar trebui să fie în topul preferinÈ›elor tale;
  • Beneficiile pe care LSEG România È›i le va oferi.


Tehnologiile LSEG România îÈ›i oferă o gamă largă de oportunități, ceea ce îÈ›i permite să îÈ›i alegi cu uÈ™urință cariera pe care doreÈ™ti să o dezvolÈ›i în cadrul companiei.
 

Descarcă Ghidul Studentului È™i află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!

 

Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024