Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!




LSEG România
este mai mult decât o companie diversificată de infrastructură și date pe piețele financiare mondiale. Suntem parteneri dedicați, cu un angajament de excelență în furnizarea serviciilor pe care clienții noștri Ie așteaptă de la noi.
 

Hub-ul din București, înființat în 2018, este un centru de excelență, cercetare și dezvoltare (R&D) unde lucrăm cu tehnologii de vârf. În prezent suntem mândri să spunem ca avem o echipă de aproximativ 330 de colegi în București.
 

LSEG România îți oferă oportunitatea de a lucra cu echipe globale, fiind prezenți în 70 țări începând cu 2021 și de a te implica direct în designul și implementarea de proiecte inovatoare.
 

Îți poți începe cariera susținut de programe de training personalizate și te vei implica în proiecte pentru dezvoltarea skill-urilor, prin colaborarea cu profesioniști și experți în domenii de interes, prin implicarea directă în programe de responsabilitate socială sau prin colaborarea cu ONG-uri.
 

Cultura prietenoasă, bazată pe diversitate și incluziune, are ca nucleu creativitatea și inovația și creează un spațiu în care dezvoltarea carierei tale este un efort de echipă.
 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre LSEG România, un angajator de succes, descarcă ghidul studentului pregătit pentru tine și descoperă mai multe informații despre:
 

  • Cum a început povestea LSEG în România;
  • Care sunt programele dedicate tinerilor studenți și proaspăt absolvenți, dar și cum te poți înscrie la acestea;
  • Părerile colegilor care au luat parte la aceste programe și care în prezent fac parte din echipa LSEG România;
  • Care sunt proiectele și echipele din care poți face parte;
  • Cum arată o zi în cadrul companiei;
  • De ce o carieră în IT&C ar trebui să fie în topul preferințelor tale;
  • Beneficiile pe care LSEG România ți le va oferi.


Tehnologiile LSEG România îți oferă o gamă largă de oportunități, ceea ce îți permite să îți alegi cu ușurință cariera pe care dorești să o dezvolți în cadrul companiei.
 

Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”