Remote vs birou – Care sunt preferințele tinerilor din Generația Z?

Remote vs birou – Care sunt preferințele tinerilor din Generația Z?


Cu toții știm că suntem diferiți. Și că ne plac lucruri diferite. Însă, dacă ești curios care sunt preferințele altor tineri ca și tine, din Generația Z, în ceea ce privește munca remote vs cea de la birou, atunci te invităm să citești acest articol de la pagina 19.

Conform Studiului Comportamentului Generației Z pe Piața Muncii în 2021, desfășurat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie 2021, la nivel național, cu 1357 respondenți, părerile sunt împărțite. Așa că majoritatea tinerilor fie nu au o anumită preferință privind locul de desfășurare al programului urmat, fie își doresc un regim mix de lucru.

În ce regim ești deschis/ă să urmezi un program de internship/ trainee/ management trainee/ job entry-level /stagiu de practică?

Descoperă aici la pagina 19!


Pe de altă parte, angajatorii au și ei un program mix de lucru, așa cum reiese din Raportul Hipo.ro Piața Forței de Muncă în 2021. Acest raport a reieșit în urma răspunsurilor primite de la 330 de angajatori și specialiști din zona de resurse umane. Datele au fost colectate în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021.

Va recomandam si:

Noua ediție Career Guide - Graduate & Internship

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI