Cum să ai acces la cele mai tari oportunități din Romania?Dacă te gândești cum să accesezi cele mai tari oportunități din România, atunci avem o soluție pentru tine. Pe Hipo.ro vei găsi toate oportunitățile dedicate studenților și tinerilor absolvenți, atât din partea companiilor de Top din România, cât și evenimente și proiecte gândite special pentru tine.

În acest moment, pe www.hipo.ro, vei găsi peste 2000 de oportunități din toată țara, dedicate ție, tânărul din generația Z.

Conform Studiului Comportamentului Generației Z pe Piața Muncii în 2021, desfășurat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie 2021, la nivel național, cu 1357 respondenți, 47,37% dintre tinerii care au completat, folosesc evenimentele la care participă pentru a aplica la pozițiile care li se par potrivite pentru ei.

Dacă ești curios care sunt evenimentele de carieră pe care tinerii din Gen Z le utilizeazp pentru a aplica la un program de internship/ trainee/ management trainee/ stagiu de practică/job entry-level, descarcă Career Guide și le vei descoperi.

Va recomandam si:

Ce noutăți îți propune ediția 2022 a Career Guide - Graduate & Internship?

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI