Noua ediție Career Guide - Graduate & Internship

NextGen Career Guide – Graduate & Internship este un proiect Hipo.ro, editat de Catalyst Solutions, agenție de talent attraction și employer branding. Scopul nostru este să oferim suport companiilor care apreciază talentul și investesc în dezvoltarea lui, în scopul recrutării celor mai buni candidați. Iar ție, dragă cititorule, un ghid cu oportunități și surse de inspirație de carieră.

Descarcă și răsfoiește Career Guide!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST GHID?

Te așteptăm să descoperi oportunități de carieră pentru studenți și proaspăt absolvenți, precum și companii de top.

În continuare, vei regăsi o serie de articole de carieră. La pagina 4 vei găsi un articol prin care vei afla care sunt cele mai importante criterii în selecția și recrutarea juniorilor.

Dacă ești curios de ce să alegi un program de internship înainte de a-ți începe cariera, te invităm la pagina 8.

Am pregătit două articole prin care vei descoperi pentru ce specializări sunt cele mai multe poziții de juniori disponibile în 2021 (pagina 11), dar și detalii despre cum poți avea acces la cele mai tari oportunități din România, pagina 14.

În continuare, în acest an se lucrează mult remote. Așa că dacă ești curios care sunt preferințele tinerilor din Generația Z, poți să le descoperi la pagina 19.

Alături de partenerii acestei ediții, am pregătit pentru tine oportunități profesionale la care te invităm să aplici pe www.hipo.ro.

Sperăm că insight-urile pe care le-am adunat sub umbrela NextGen Career Guide-ului să îți fie folositoare și să constituie un instrument folositor în alegerea viitorului tău job!

Descarcă și răsfoiește Career Guide!
 

Index Companii:

Kaufland România, Allianz Technology România, Regina Maria, NonStop Consulting, Leroy Merlin, Prysmian Group, Ursus Breweries, Hilti, HP Inc., Metro Digital, Penny, CER Cleaning Equipment, Haier, Valoris Center, Târgul Online pentru Absolvenți, Internship & Trainee Marathon, Hipo.ro

Va recomandam si:

5 motive pentru care merită să descarci Career Guide – Graduate & Internship

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI