DevTalks Reimagined revine online, pe 9 – 11 iunie, cu scene noi dedicate liderilor din industrie, tehnologiei 5G si inginerieiPrimavara aceasta, DevTalks Reimagined revine cu cea de-a doua editie virtuala a celei mai mari expo-conferinte dedicata developerilor si profesionistilor IT din Romania. DevTalks Reimagined, pionier in spatiul conferintelor virtuale, construieste in acest an 3 scene noi dedicate liderilor IT, ingineriei, dar si noii dimensiuni 5G. Conferinta se va bucura de increderea a peste 30 de parteneri, lideri ai industriei tech. Vor fi 3 zile pline de continut tehnic, de interactiune, concursuri tehnice unde, ca in fiecare an, crestem stacheta dificultatii. Cea de-a doua editie DevTalks Reimagined va aduce impreuna 8000 de profesionisti IT si speakeri locali si internationali de la companii de renume precum Google, Microsoft, RedHat, Spotify, Cisco sau Revolut, de la care participantii vor afla noutati din domeniu si vor putea participa la sesiuni tehnice cu continut de calitate.

„Pornind de la lansarea primului si celui mai mare eveniment online dedicat comunitatii IT organizat primavara trecuta, DevTalks Reimagined, si continuand cu o toamna plina in care DevCon Live a adus impreuna pasionatii de tehnologie la cea mai mare serie de evenimente sustinute timp de 4 saptamani, suntem bucurosi sa ne reunim fortele pentru cea de-a doua editie DevTalks Reimagined. Concursurile DevTalks, interactiunea si agenda evenimentului au atins o noua dimensiune online.

Feedback-ul participantilor ne-a depasit asteptarile si ne bucuram ca reusim sa indeplinim dorinta specialistilor de a putea participa la cat mai multe activitati, ceea ce fizic era mai dificil, si de a construi noi spatii de discutii pe subiecte care anul acesta, in contextul pandemiei, au reusit sa se dezvolte, precum lideri in cele mai dificile timpuri, ingineria, noua dimensiune 5G si cum va arata domeniul tech in 2022. In plus, asa cum ne-am propus la fiecare editie, zona expozitionala cu standuri 3D se va transforma intr-un spatiu de interactiune, quiz-uri, treasure hunt-uri si nu numai
.” – Andreea Tudorache, Project Manager DevTalks Reimagined

Intre 9 si 11 iunie, DevTalks Reimagined va oferi participantilor acces la 15 scene dedicate, care ating o varietate de tehnologii si arii de interes precum: Emerging Tech, Java, DevOps, Mobile, Web, Big Data & Cloud, Security, Product Management, QA & Testing si nu numai. Printre noutatile acestui an se numara si patru noi conferinte dedicate, construite in jurul noilor tendinte si directii in domeniul IT&C. Scena Engineer of the Future este dedicata profesionistilor care imbina partea de dezvoltare software si hardware, prezentand astfel subiecte care vizeaza tenditele viitoare in domeniul ingineriei si nu numai. Aparuta in urma cu doua editii ca o nevoie specifica pentru sectorul IT&C, Women in Tech s-a remarcat in cadrul evenimentului si, astfel, a devenit la aceasta editie o scena care propune o agenda dedicata atat temelor tehnice, cat si prezentarilor care inspira, promoveaza si ofera noi perspective pentru diversitatea si includerea femeilor in domeniul tehnic.

Scena Connect va reprezenta conferinta unde subiectele vor atinge arii precum 5G, Automotive si Telecom, iar scena DevLead va fi dedicata profesionistilor care detin si un rol de management si va aborda teme specifice precum conducerea unei echipe in contextul schimbarilor organizationale sau afectate de factori externi, care sunt provocarile, impreuna cu sfaturi si instrumente folosite de acestia. In plus, deja prezenta la ultima editie, scena CodeClash va reprezenta spatiul de continut dedicat dezbaterilor si discutiilor libere in care mai multi speakeri prezenti in cadrul unei sesiuni vor aborda teme tehnice de actualitate prin prisma a diferite perspective.

Totodata, parte din experienta DevTalks Reimagined vor fi si zonele special create pentru arii din domeniul IT precum Fintech Area organizata cu ajutorul MassMutual Romania. Aici participantii pot cunoaste mai bine segmentul fintech, pot interactiona cu experti si pot pune intrebari reprezentantilor companiei.

Unul dintre elementele specifice evenimentelor marca DevTalks este reprezentat de momentele si zonele dedicate networking-ului sustinute prin intermediul standurilor virtuale din zona expozitionala. In cadrul DevTalks Reimagined, participantii vor putea sa exploreze standuri 3D, unde pot discuta live cu reprezentanti ai companiilor partenere, pot participa la diverse concursuri tehnice si pot interactiona cu ceilalti participanti si speakeri prezenti la eveniment.

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului, dar si despre modalitatile de participare puteti accesa site-ul oficial www.devtalks.ro.

In calitate de Partner Principal DevTalks Reimagined 2021, Cognizant Softvision va fi alaturi de noi pe tot parcursul celor 3 zile de eveniment.

Stage Partners la aceasta editie pentru cele 15 scene din cadrul evenimentului sunt: BCR, CROWDSTRIKE, DB Global Technology, EPAM Systems, ING Romania, Luxoft, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania, METRO.digital, Microsoft, Playtika, rinf.tech, Societe Generale Global Solution Centre, Vodafone.

In calitate de Gold Partners vor fi prezenti la aceasta editie: Accenture, Cegeka, Cognyte, EA Romania, Endava, eMAG, Molson Coors GBS, PayU, R Systems, Sparks One Data, Systematic si 3Pillar Global. De asemenea, ca sustinatori ai zonelor dedicate din domeniul tech sunt prezenti: MassMutual Romania ca Fintech Partner si Ubisoft ca Gaming&Tech Partner.

In calitate de Tech Supporters vor participa: Finastra, Sustainalytics, iar Agenda evenimentului va fi sustinuta si de catre: Edenred Digital Center.

HIPO.ro sponsorizeaza 100 de invitatii gratuite @ DevTalks Reimagined


 

Va recomandam si:

Orice revolutie duce la disparitia unor joburi, dar si la aparitia unora noi – problema este durata acestei reasezari pe piata...

ULTIMELE JOBURI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?