Webinar How to adapt to changes in the online world for your career - Top Talents event




Este acea perioada a anului cand comunitatea Top Talents se reuneste pentru o noua dezbatere pe teme de interes pentru tinerii talentati din intreaga tara!

Primavara aceasta ai sansa sa participi la un webinar ce iti va raspunde la intrebarile legate de cariera si te ajuta sa faci primii pasi spre aceasta!

Deoarece traim intr-o era a tehnologiei in care lucrurile se misca rapid, iar munca fizica este transpusa in mediul online, echipa Top Talents Romania revine cu cea mai tare propunere pentru tine de a participa la un Webinar inedit cu tema How to adapt to changes in the online world for your career, o super tematica ce va fi dezolvata alaturi de reprezentantii unor companii de top din Romania.

Asigura-te ca ai acces la internet pe data de 21 aprilie, incepand cu ora 15:00 si ia parte la unul dintre cele mai interesante si utile seminare din mediul online. Evenimentele urmeaza sa decurga astfel:
 
  • 15:00 - 15:10 –  Open speech;
  • 15:10 – 16:10 – Dezbaterea tematicii alaturi de reprezentantii companiilor participante;
  • 16:10 – 16:30 – Q&A alaturi de reprezentantii companiilor participante.

Companiile care si-au anuntat prezenta sunt:
  • Austrian Business Agency, companie renumita la nivel international;
  • Bosch Romania, companie ce se regaseste pe al 3-lea loc printre celor mai doriti angajatori in randul studentilor la nivel national, avand o prezenta in peste 60 de tari si 135 de ani de experienta la nivel global;
  • JTI Romania, companie de top, renumita la nivel international.
Anuntam prezenta speakerilor:
  • Aleksandra Izdebska, Director ICT @ ABA- Work in Austria (Austrian Business Agency)
  • Ramona Badescu, Coordonatorul programului Junior Managers din cadrul Bosch România
  • Petru Stoleriu, Sales People & Culture Manager JTI Romania.

Asa ca asigura-te ca ai pregatita  lista de intrebari, curiozitati la care vrei sa afli raspuns privind: tematica webinar-ului, oportunitati de cariera disponibile in companii, procese de selectie pentru acestea si orice alte curiozitati ai, iar ei vor fi gata sa-ti raspunda la fiecare dintre ele.



Daca esti student, masterand, proaspat absolvent implicat in diferite activitati extracurriculare, de tip voluntariat, World&Travel, Erasmus etc, sau pur si simplu un tanar dornic sa afle mai multe despre schimbarile care au loc in mediul online, asteptam cu drag prezenta ta la webinar, unde vei putea interactiona cu companiile participante, cu speakerii si reprezentantii acestora.

Dupa webinar, vei putea accesa oportunitati de cariera oferite de companii, precum internshipuri, joburi entry-level, programe de management-trainee!

Vino alaturi de noi! Te asteptam sa iti rezervi locul!

 




 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania