Future Skills Development: Workforce Upskilling - 18 martie



Revista HR Manager impreuna cu Humanistic, partener al evenimentului, organizeaza joi, 18 martie, intre orele 14:00-16:30, evenimentul online cu tema Future Skills Development: Workforce Upskilling – prima editie din 2021 care continua seria Fast Forward inceputa anul trecut.

Ca toate tematicile din seria Fast Forward. Organizatia Viitorului propuse pentru acest an, aceasta editie are in mijloc experienta angajatului, fie ca este vorba despre adaptarea organizatiei, design de organizatie, dezvoltarea unor noi competente sau leadership. Aceste evenimente aduc impreuna intr-un mod concret, pragmatic si axat pe impartasirea de idei si bune practici, experti, strategi si consultanti din domeniul resurselor umane care sa pregateasca mai bine organizatiile pentru viitor.

Inceputul anului 2021 coincide in multe organizatii cu definitivarea nevoilor de dezvoltare ale angajatilor, precum si cu planuri si setare de intentii. Fiind inceput de an, vizibilitatea pe directiile de strategie este mare, sunt comunicate target-urile, OKRs, obiectivele SMART. Pentru a putea raspunde la intrebarile care apar in acest context – Care sunt resursele de care am nevoie? Ce dezvolt la mine si in ce fel? Ce abilitati voi folosi? Cum ma pregatesc pentru “The future me”? – in aceasta editie se vor dezbate urmatoarele teme:
  • Care sunt abilitatile pe care avem nevoie sa le dezvoltam in urmatorii 3 ani pentru a ne pregati de viitorul muncii
  • Cum dezvoltam un program de Workforce upskilling (engagement si reconversie profesionala in interiorul organizatiilor)
  • Cum sustinem prin programe concrete facilitarea digitalizarii in contextul robotizarii muncii
  • Cum pregatim oamenii atat pentru o relatie de durata cu tehnologia, dar mai ales pentru a fi inteligenti emotional, social, cultural, uman, cu ajutorul tehnologiei
  • Paradigma umanitatii in programele de dezvoltare a abilitatilor interpersonale
  • Formate de programe cu mai mare utilitate in 2021: 70/20/10 in dezvoltare, flowing learning, on-the-job learning, design de formare bazate pe self-paced learning si autonomie in invatare, just-in-time training; skilling si invatarea unei meserii la distanta
  • Autonomia in invatare.
Aflam toate raspunsurile de la specialistii si practicienii HR invitati:
  • RICHARD DE GRAAF - Head of Human Resources, ING Bank Romania
  • MONICA CONSTANTINESCU - HR Business Partner, Arctic Refrigerator Plant
  • MIHAI ETCU - Learning &Training Team Leader, Continental Automotive Systems Sibiu
  • MAYA CAMARASU - Program Manager Global Leadership Development, UiPath
  • AURELIAN CHITEZ - Sales Director, Romanian Software
  • IULIA BUCIUMAN - Managing Partner HUMANISTIC – Co-moderator
  • MIHAI ZANT - Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC – Moderator.
Prezentarea invitatului RICHARD DE GRAAF, Head of Human Resources, ING Bank Romania – va fi sustinuta in limba engleza. Celelalte prezentari si discutii se vor desfasura in limba romana.

In timpul evenimentului aveti posibilitatea sa adresati intrebari prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Pentru detalii legate de organizare adresa de contact este evenimente@cariereonline.ro
 

Citeste si:

 
 
 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania