Inov’Up - Loading Virtual Message...

 
Inov’Up - Loading Virtual Message...

 

ASER te invita la cea de-a treia editie a evenimentului Inov’Up! Te asteptam online, pe 3 si 4 martie, sa exploram spatiul intraprenoriatului, antreprenoriatului si digitalizarii impreuna cu oameni de afaceri de top.
 
Launch your future career
 
In prima zi, Radu Georgescu, co-fondator Gecad Venture, te va introduce in lumea intraprenoriatului si antreprenoriatului, vorbind despre experienta personala din domeniul de business. De asemenea, vei avea ocazia sa interactionezi, printre multi altii, cu Cristian Tudor de la Microsera si Cristian Chifoi fondatorul Bubble Waffles, care iti vor impartasi povestile lor de succes, precum si modurile in care au reusit sa aduca inovatia in afacerile lor. In urma discutiilor vei primi raspunsuri la multe din curiozitatile tale atat legate de primii pasi ai unei afaceri, cat si despre evolutia acesteia.
 
Orbitate with us around digitalization
 
In a doua zi, Valentin Radu, CEO la Omniconvert, va vorbi despre despre impactul pe care digitalizarea l-a avut asupra omenirii, precum si despre evolutia pe care o va avea mediul de business in anii ce urmeaza. Vei acumula cunostinte, vei construi noi perspective si iti vei schimba viziunea despre domeniul de afaceri si despre  directia de digitalizare a unui business.
 
Ce mai astepti? Inscrie-te AICI pana in data de 2 Martie si vino sa descoperi posibilitatile infinite din lumea antreprenoriatului, intraprenoriatului si digitalizarii! Pentru mai multe detalii legate de urmatoarea experienta din studentia ta, intra pe paginile de Facebook si Instagram ASER si pe www.aser.ro.
 
Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, In continuare, impact In mediul economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania