Peste 100 de tineri s-au bucurat de experiența NextGen Academy oferită de Huawei



Peste 100 de tineri s-au bucurat de experiența NextGen Academy oferită de Huawei Romania în perioada 26 noiembrie – 9 decembrie 2020.

Academia oferită de Huawei Romania noii generații de studenți și absolvenți a atins subiecte ce se bucură de un mare interes din partea generației Z. Aflate sub umbrela Understand Digitalization, cele trei webinarii live au atins subiectele: 5G - The pipe from inside, Cloud and AI – Technical Fashion și Real Life but digital Environment.

 

 

Despre NextGen Academy by Huawei

  • 5G - The pipe from inside (26 noiembrie 2020)

Academia a început cu o sesiune live despre 5G în cadrul căreia Codruț Săvulescu a explicat pe înțelesul tuturor ce este 5G, dar și care este diferența dintre acesta și predecesorul acestuia – 4G. De asemenea, în sesiunea de Q&A, Codruț a răspuns unor întrebări din partea participanților precum: Ce interfețe de comunicare utilizează arhitectura 5G?, Până la ce frecvențe maxime de transmisie-recepție (de ex. 300 GHz) se va avea în vedere instalarea de echipamente de telecomunicații în cadrul tehnologiei 5G? etc.

Poți urmări aici sesiunea despre 5G din data de 26 noiembrie.

 

  • Cloud and AI – Technical Fashion (3 Decembrie 2020)

Alături de Andrei Balcu, pe 3 decembrie, ne-am bucrat de o călătorie printre soluțiile de Cloud și Artificial Intelligence. De asemenea, am aflat mai multe despre amenințările și oportunitățile din implementarea 5G, Cloud Computing și AI, dar și care este valoarea adăugată adusă de către aceste tehnologii administrate de om. Tot în această sesiune live, am descoperit mai multe despre joburile viitorului, dar și cum tehnologia ușurează deja joburile oamenilor.

Urmărește aici sesiunea despre Cloud și AI din 3 decembrie și află mai multe!

 

  • Real Life but digital Environment (9 decembrie 2020)

Tot de la Codruț Săvulescu, am aflat o mulțime de insights surprinzătoare despre existența și utilitatea unor bots ce pot simplifica viața umană la toate nivelurile acesteia. Astfel, pe 9 decembrie, am discutat despre tailored streets, company bots, health bots și altele.

Dacă vrei să te lași surprins de tehnologie și ce poate face aceasta, dar și să descoperi mecanismele din spate, te invit să urmărești ultima sesiune NextGen Academy by Huawei aici.

 

 

 

Despre mentorii Huawei

Codruț Săvulescu

S-a alăturat industriei de telecomunicații în 1998, după 6 ani de predare la Universitate, lucru pe care îl face încă în mod voluntar pentru studenții ETTI din cadrul programului Orange Academy. În calitate de consultant de strategie în cadrul Huawei, Codruț se concentrează pe promovarea și analiza noului ecosistem de afaceri activat de 5G, precum și de colegii săi, Cloud și AI, pentru o evoluție sănătoasă și stabilă prin digitalizare.

Andrei Balcu

Andrei este profesionist în vânzări IT, cu o experiență de peste 10 ani în afaceri IT&C atât pe piețele IT&C românești, cât și internaționale, în sectoarele public și privat. Acesta are experiență profesională în multiple domenii precum ingineria, vânzări, marketing și IT&C. Este licențiat atât în ​​Inginerie și Economie și a urmat atât un masterat în Inginerie, cât și un Executive MBA.

 

 

Despre Huawei

Huawei este un lider global al soluțiilor IT&C, a cărui viziune este să îmbogățească viața prin comunicare. Inovând continuu pe baza nevoilor clienților, Huawei se angajează să îmbunătățească experiențele clienților și să creeze valoare maximă pentru operatorii de telecomunicații, întreprinderi și consumatori.

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI Huawei