Cariera ta conteaza. Spune DA unui curs gratuit!



Specialistii in resurse umane din Romania plaseaza “Capacitatea de invatare continua” in top 3 cele mai cautate abilitati la angajare conform raportului Hipo – “Piata fortei de munca in 2020”.

In plus, pentru persoanele aflate la inceput de cariera, dezvoltarea continua a abilitatilor si cunostintelor poate suplini lipsa de experienta in domeniul in care doresc sa se angajeze.

Situatia economica nefavorabila din ultimul an a redus semnificativ numarul de job-uri disponibile pentru tineri.

Pentru a veni in sprijinul acestora, Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (CTMB) ofera gratuit cursuri de formare profesionala tinerilor bucuresteni, cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani si care nu au un loc de munca, in cadrul proiectului „Bucuresti, Orasul Tinerilor Activi pe Piata Muncii”.

Astfel, acestia pot accesa cursuri in domenii diverse in cadrul platformei www.cursuri-gratuite-ctmb.ro.



Care sunt avantajele?
  • Gratuitatea cursurilor;
  • Cursuri acreditate ANC si/sau recunoscute la nivel national;
  • Diversitatea cursurilor - peste 90 de cursuri in specializari diverse si adaptate cererii pietei muncii: competente digitale, auto, resurse umane, managementul proiectelor, publicitate si marketing, make-up, beauty, comert si vanzari, alimentatie publica, HORECA, agricultura, sport, nutritie, antreprenoriat, audit, limbi straine, asistenta medicala si multe altele;
  • Modalitatea de inscriere exclusiv online - iti poti crea rapid si usor un cont folosind adresa ta de email;
  • Desfasurarea cursurilor atat online cat si offline - se poate opta pentru participarea la cursuri care se desfasoara in conditii de maxima siguranta atat in mediul online cat si cu participare in sala;
  • Consiliere, orientare in cariera si facilitarea legaturii intre practicieni si cei care au absolvit cursuri in proiect;
  • Absolventii de cursuri din proiect beneficiaza de subventii la angajare (eligilitate: cursurile ANC);
  • Acces la materiale video cu persoane cunoscute, specialisti din diverse domenii (auto, beauty, antreprenoriat, HORECA etc.), care au reusit sa-si faca o cariera prin pasiune si dedicare si care au dorit sa impartaseasca propria experienta in alegerea meseriei.

Cum te poti inscrie?
Inscrierile se fac pe site-ul proiectului in doar trei pasi simpli:
Pas 1) Iti creezi un cont
Daca ai intre 18 – 35 de ani, esti din Bucuresti si nu esti angajat, iti poti crea rapid si usor un cont folosind adresa ta de email. Imediat ce ti-ai creat contul, vei primi un email pentru activarea acestuia. Iti activezi contul si completezi datele solicitate.

Pas 2) Incarci documentele
Dupa crearea contului si completarea datelor, incarci documentele: cartea de identitate; diploma/adeverinta de studii.

Pas 3) Selectezi cursul dorit
Alegi cursul care ti se potriveste si finalizezi inscrierea.

Dupa finalizarea inscrierii, vei primi un email de confirmare cu indicatii suplimentare despre participarea la cursul selectat.

Viziteaza site-ul proiectului pentru lista completa de cursuri.



 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI