Akademics 2.1

Nu mai privi din culise! Vino sa-ti faci o viziune mai clara. ASER te invita in perioada 7-10 aprilie la o serie de Goldspeech-uri si Workshop-uri, totul prezentat intr-un spectacol intitulat Akademics 2.1.

Proiectul are ca scop acoperirea nevoilor fundamentale ale tinerilor de a avea modele, mentori, care sa ii indrume si cu ajutorul carora sa isi poata construi propria identitate. Astfel, comunicarea cu diferite personalitati care au un rol major in societatea noastra se poate dovedi un proces benefic pentru ambele categorii.
Ajuns la a 3-a editie, anul acesta Akademics 2.1 si-a propus sa abordeze teme din domeniile business, advertising, diplomatie si cultura.

Pe parcusul a patru zile de conferinte si workshopuri studenti vor afla de la profesionisti diferenta dintre managementul local si cel strain, cum sa-si cladeasca propria afacere, daca exista publicitate proasta calitate, ce implica o promovare online, ce este de fapt diplomatia, cum putea negocia in viata de zi cu zi si nu numai, ce putem invata de la oamenii de cultura.

Ziua I - 7 aprilie
Conferinta- Local vs abroad
Workshop- StartUP Business
Ziua II - 8 aprilie
Conferinta - Ad or Bad?
Workshop – Online Advertising
Ziua III - 9 aprilie
Conferinta - What about dyplomacy ?
Workshop – Negociere
Ziua IV- 10 aprilie
Conferinta - Front Page People
Workshop – Strategy&People

 

 

Printre invitati ii veti regasi pe Marius Ghenea (Arena Leilor), Tudor Maxim (Elevate), Doru Mitrana (Manager Mai Mult Verde), Alteta Sa Princepele Radu, Radu Ioan Tudorache (Arena Leilor), Adrian Soare (Metromind), Alexandra Martin (O.N.U), Livio Hurzeler (Ambasadorul Elvetiei), Irina Rotaru (Ensight), Bogdan Olteanu, Catalin Stefanescu.

De 11 ani ASER te indeamna sa stii ce vrei. Vino in Orange Concept Store, intre 7-10 aprilie pentru a invata de la cei mai buni. Pentru detalii si inscrieri intra pe www.akademics.ro.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?