Prysmian Group se alătură inițiativei NextGen Academy



Prysmian Group
se alătură toamna aceasta inițiativei NextGen Academy și va susține o sesiune de orientare în carieră pe data de 4 noiembrie, începând cu ora 11:00.
 

Prin intermediul sesiunii How to prepare for a career: the skills and competencies of the future, Prysmian dorește să se adreseze tinerilor cu pasiune pentru Tehnologie și Inginerie și care vor să dezvolte abilitățile necesare pentru o carieră în Operations.
 

Operations - pentru Prysmian acoperă aria industrială - cercetare și dezvoltare, producție, proces industrial, îmbunătățire continuă, întreținere, calitate, logistică și achiziții.
 

În cadrul webinarului, participanții pot descoperi mai multe despre subiecte precum:

  • Cazul schimbărilor operaționale: scara și natura impactului lor - oamenii vor dezvolta, gestiona și întreține echipamente automatizate și procese digitale și vor continua să facă treaba pe care mașinile nu o pot face;
  • Prezentarea studiului de caz Prysmian: Fast Track in Telecom (2019 - 2020);
  • Dezvoltarea oamenilor este funcția cheie a HR-ului pentru viitor - parteneriatul cu CEO-ul și operatorii - Cum Slatina Manufacturing Academy conduce efortul de formare a abilităților.
 

Profesioniștii din Prysmian care vă vor ghida prin experiența de învățare a NextGen Academy sunt Elena Fulgoi, Talent and People Development Leader, Jorge Montez și Nese Koc, absolvenți ai programului Build The Future.
 

De asemenea, participanții pot explora posibilitatea de a deveni primii Build The Future din România, o experiență captivantă care poate oferi un start în carieră inedit.
 

Înregistrările se fac până la data de 3 noiembrie și sunt gratuite în limita locurilor disponibile.

 

Ne vedem live!

 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI