5 Modalitati in care puteti investi pentru dezvoltarea carierei

Toamna a venit, cursurile au inceput. Insa, oportunitatile de invatare si dezvoltare sunt in continuare de trecut pe lista de to do din aceasta luna.

Asa ca am pregatit pentru voi o serie de oportunitati, in functie de specificul lor. Va invitam sa le descoperiti in continuare.

1. Academiile online

 

O serie de mai multe sesiuni, in care puteti interactiona cu mai multi reprezentanti ai companiilor participante, puteti adresa intrebari si va puteti dezvolta cunostintele dintr-un anume domeniu.
 

Huawei@NextGen Academy - Understand Digitalization

Huawei se alatura proiectului NextGen Academy si aduce in fata voastra o tema cool si de actualitate – Understand Digitalization, ce va putea fi urmarita si dezbatuta in cadrul a trei webinarii live in lunile noiembrie si decembrie.

Inscrieri aici




HP Inc.@NextGen Academy: This is not my real name - Build your brand - Inscrieri aici 



DB Schenker @ NextGen Academy - Skills of the Future? Easy, it’s all about You! Inscrieri aici.

2. Top Talents Romania Connected

 

Pe 18 si 19 noiembrie puteti beneficia de acces facil la oportunitati de cariera dedicate tinerilor cu potential din Romania.

Vor fi prezenti peste 8 speakeri internationali, ce vor vorbi despre The Future of Work, Mental Fitness si cum sa ne construim obiceiuri sanatoase.

De asemenea, puteti interactiona cu companii de top din domenii diverse, cu ajutorul conferintei, workshopurilor interactive, business game etc

La final, puteti participa la un improve show din partea trupei Obligo.


3. Webinariile de cariera din cadrul Angajatori de TOP

 

Daca sunteti in cautarea unor anumite skill-uri, atunci sesiunile online de dezvoltare personala si profesionala va vor asigura atat interactiunea cu cei mai doriti angajatori, cat si dezvoltarea si identificarea skill-urilor potrivite pentru voi.

Acestea se desfasoara intre 21 octombrie – 25 noiembrie, online, la nivel national.

Inscrieri aici



 

4. Bursa de TECH

 

Cu sprijinul Hipo.ro, va puteti inscrie pentru a avea acces gratuit la cele mai mari evenimente de tehnologie din Romania.

Primele evenimente care s-au alaturat initiativei Hipo.ro sunt: DevCon, DevTalks, DevHacks, TechTalks, Bucharest Technology Week, Next Gen Academy si Virtualized.

Costul invitatiilor este suportat de organizatori sau de partenerii programului. Insa veti avea acces la cei mai tari speakeri locali si internationali din domeniul tehnologiei.

Inscrieri aici



 

5. Internship & Trainee Marathon

 

Este locul unde veti gasi toate oportunitatile de cariera, internship-uri, programe de management trainee si joburi entry level deschise in acest moment in piata.
 

Printre programele active in acest moment:
 


Inscrieri aici



 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania