O colectare gratuita de materiale reciclabile, de la firmele din Bucuresti

Firmele din centrul Bucurestiului si din sectoarele 1, 2 si 3 pot beneficia de o colectare gratuita a materialelor reciclabile, de pana la 150 de kilograme si 1mc. Materialele vor fi ridicate, in cel mai ecologic mod posibil, cu cargo-triciclete sau cu o masina electrica.

Intr-un program special dedicat entitaților juridice, RECICLETA va ridica materiale reciclabile precum hartie, carton, sticle de plastic PET, doze de aluminiu si folie de bax. Cantitațile pentru care pot face solicitarile firmele, care n-au mai lucrat cu RECICLETA, nu trebuie sa depaseasca 150 de kilograme/1 metru cub (nu exista limita minima).

Oferta este valabila pana pe 15 iunie 2020!

Pentru testare gratuita firma, te rugam sa completezi un scurt formular:

https://www.surveymonkey.com/r/LRLMZ3P




Beneficiile firmei care lucreaza cu RECICLETA:

  • Colaborezi cu cel mai eco-friendly colector autorizat, deoarece folosim transport alternativ nepoluant: cargo-triciclete si masina electrica.
  • Conformitate cu legea - oferim documentele pentru indeplinirea obligațiilor legale (Avizul si Anexa 3).
  • Ai garanția ca dseurile chiar ajung la reciclare, suntem colector autorizat.
  • Reducerea costurilor! Stiai ca 1 metru cub de deseuri amestecate costa si 170 lei, cand este ridicat de firma de salubritate, iar acest cost este in crestere?
  • Venim sa colectam cantitați mici, pana in 150 kg si 1mc - nu exista cantitate minima!
  • La semnarea contractului pentru un abonamentul de colectare, valabil 1 an, firma primeste gratuit kitul de colectare!
Materialele reciclabile sunt colectate cu ajutorul transportului alternativ nepoluant (cargo-triciclete si masina electrica), depozitate intermediar pana la indeplinirea cantintații minime acceptata, apoi colectorul autorizat mai mare cu care lucram (http://www.klaussenburg.ro/), se asigura ca materialele reciclabile sunt pregatite conform condițiilor speciale de pe piața naționala sau internaționala de profil si ajung la fabricile de reciclare.

Dupa colectarea gratuita, firmele care vor sa foloseasca serviciul RECICLETA in continuare, vor semna un contract in format digital, cu ajutorul partenerului Digidemat (https://www.digidemat.ro/docusign-romania/) si vor primi un kit de colectare gratuit, alcatuit din afise si recipiente, pentru colectarea separata la birou.

Urmariți un testimonial cu unul dintre clienții nostri:
 







 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI