Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

Luna mai iti pune la dispozitie aproximativ 1000 de programe de internship, trainee, graduates, stagii de practica si joburi entry – level la nivel national, din care iti poti alege oportunitatea ce ti se potriveste cel mai bine. Nu mai sta pe ganduri, fa-ti curaj si aplica la programele din cadrul companiilor carora iti doresti sa te alaturi si sa-ti dezvolti o cariera de succes.

Iata lista programelor la care poti aplica in aceasta perioada:

Daca ai experienta profesionala de pana la 2 ani si esti in cautarea unui program in HR sau Finance, descopera oportunitatile oferite de British American Tobacco:

Bosch Romania este in cautare de studenti dornici sa evolueze intr-o companie multinationala si care sunt dornici sa se alature echipelor din Cluj si din Blaj:

Deloitte Romania isi creste echipa si recruteaza tineri ambitiosi si talentati ce sunt in ultimul an de studiu. Aplica la pozitiile disponibile in cadrul companiei si descopera oportunitatile de invatare si dezvoltare la care poti avea acces:

ENGIE Traineeship Program este pentru tine, student in ultimul an, absolvent sau masterand, dornic sa experimentezi, sa inveti si sa te dezvolti intr-un domeniu dinamic, cel al energiei.

Cauti o noua provocare? La EY poți gasi intotdeauna un rol care te va ajuta sa cresti si sa inveti. Alatura-te si lasa experienta EY Express sa te modeleze intr-un profesionist:

Esti pregatit sa explorezi o lume plina de oportunitati? Atunci Leadership Experience Acceleration Program (LEAP) din cadrul Harman International Romania este potrivit pentru tine:

Heroes Academy @HP este o oportunitate de invatare uimitoare, conceputa pentru a crea oportunitati menite sa iti modeleze viitorul exact asa cum iti doresti:

IBM Client Innovation Center Central & Eastern Europe (CEE) isi mareste echipa si cauta interni care sa se alature acesteia:

Daca esti tanar, talentat si cauti o cariera in care joci un rol semnificativ in milioane de vieti, alatura-te ING International Talent Program:

JTI are disponibile 4 programe de internship dedicate studentilor ce isi doresc ca in vacanta de vara, pe perioada a 3 luni, sa acumuleze experienta practica:

Kaufland iti propune o serie de programe potrivite pentru cresterea ta profesionala si pentru alinierea obiectivelor pentru un viitor de succes:

Fie ca iti doresti un program de trainee ce se desfasoara pe o perioada de 2 ani, fie ca iti doresti un program de internship, alege din cele oportunitatile oferite de METRO Cash Carry Romania:

Efectuarea unui stagiu platit la P&G este modalitatea de a afla mai multe despre companie, dar si de a investi mai mult timp in dezvoltarea ta:

Cariera ta nu poate sa astepte! Alege din programele mentionate mai sus sau vezi lista completa a oportunitatilor oferite de companii de top studentilor, proaspat absolventilor si juniorilor.
 

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI