TrendIn: Join the House of Branding



Un alt eveniment marca ASER este aici! Ajuns la cea de-a doua editie, TrendIn se va desfasura anul acesta exclusiv in mediul online. Pe 27 si 28 mai, alatura-te si tu experientei in care vei descoperi tematicile de branding si influencer marketing, chiar de la specialisti ce activeaza in aceste domenii creative.

 

Downstairs: Influencer & Branding

 

Alin Gramescu, Fondatorul European Heroes, iti va spune ce este un brand si te va pregati pentru urmatorii pasi din oportunitatile TrendIn. Speak, Lorena Buhnici, Otrava, Gabriela Atanasov, Oana Tache si multi altii vor face sharing de experiente cu tine, vei afla ce inseamna de fapt sa fii influencer si cum se realizeaza un brand.

 

Fara alte introduceri, Smiley este gata sa iti povesteasca totul despre afiliere de brand, dezvoltarea brandului propriu si viziunea sa despre brandul personal.

 

Upstairs: Corporate Branding

 

Virgin Radio te provoaca la o discutie despre ce inseamna brandingul in radio. Cristina Batlan, Fondatoarea Musette, iti va spune cum sa creezi bazele unui brand reusit si care sunt cele mai importante elemente ale acestuia. Cat despre ce inseamna rebrandingul, Raluca Kisescu, Brand Marketing Strategist, te asteapta cu insights pentru realizarea strategiilor potrivite.

 

Ce mai astepti? Inscrie-te AICI pana pe 26 mai si rezerva-ti un loc in casa brandingului si a influencer marketingului. Pentru mai multe detalii legate de urmatoarea experienta din studentia ta, intra pe paginile de Facebook si Instagram ASER si pe www.aser.ro.

 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.
 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI