Ingenius | Exploreaza Lumea Marketingului



ASER
a dat startul celei de-a 7-a editii a proiectului Ingenius, in mediul online. Esti pregatit sa afli secretele din spatele domeniilor creative? In perioada 18 - 27 mai, capata cunostinte esentiale din Marketing, PR si Advertising, impreuna cu ASER.

 

O noua aventura te asteapta la fiecare pas

 

Creative Networking: Afla insight-uri despre campaniile de Advertising ale marilor companii la ADS Night, impreuna cu Iulia Boloca. Aici, vei face cunostinta cu vibe-ul Ingenius si vei afla ce se afla in spatele unei reclame de succes.

 

Creative Discovery: Ia parte la workshop-uri creative si consolideaza-ti cunostintele din Marketing si Advertising. Alaturi de tine vor fi specialisti precum Ioana Chereji, Andreas Aron, Arnold Vieriu si Anca Moraru care iti vor oferi know-how-ul necesar in aceasta experienta intr-un mod fun si inedit.

 

Creative Marathon: Alaturi de echipa ta, rezolva brieful primit la inceput, folosindu-te de infomatiile acumulate pe parcurs. Aici, vei vedea, in esenta, ce presupune si cu ce provocari poate veni sfera creativa. Indiciile sunt la tot pasul, asa ca lucreaza in echipa, fii ingenios, iar la final, juratii nostri (Paul Ardeleanu, Andreea Popa si Dana Pascu) vor evalua parcursul tau in lumea Marketingului.

 

Ce mai astepti? Inscrie-te AICI pana pe data de 15 mai si ia parte la cea mai autentica experienta din studentia ta, alaturi de Ingenius! Fii cu ochii pe paginile de Instagram si Facebook ASER pentru mai multe oportunitati pregatite pentru tine!

 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.
 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI