London Stock Exchange România se alătură luptei împotriva crizei provocate de Coronavirus (COVID-19)- LSEG România va dona 65.000 Euro pentru a susține lupta locală împotriva Coronavirus (COVID-19)

- LSEG România sprijină trei cauze care au nevoie de ajutor în prezent

 

 

Astăzi, 08 aprilie 2020, London Stock Exchange Group România anunță că își continuă angajamentul față de comunitățile în care își desfășoară activitatea.

 

Prin intermediul Fundației LSEG, LSEG România va dona 30.000 Euro pentru a ajuta Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” să cumpere o parte din echipamentul medical necesar.

LSEG Romania va redirecționa 15.000 euro către „Hospice Casa Speranței” pentru îngrijiri paliative pentru adulți și copii și pentru a continua eforturile în lupta cu Coronavirus.

 

Cu ajutorul angajaților locali, LSEG va dona aproximativ 20.000 de euro pentru a cumpăra produse de igienizare și consumabile medicale pentru spitale și centre de ambulanță din București, Arad și Bacău.

 

De asemenea, Fundația „Ajungem Mari” va primi ajutor cu produse și măști medicale pentru centrele de plasament în care sunt îngrijiți copiii. Fundația „Ajungem Mari” este partenerul caritabil LSEG încă din 2019.

 

„În această perioadă dificilă pentru omenire, LSEG România înțelege mai mult ca oricând că trebuie să fie aproape de oamenii din România, în special față de cei care luptă în prima linie împotriva crizei și pentru cei care sunt afectați. Suntem încrezători că vom depăși această criză prin solidaritate, disciplină și speranță”, Andreea Stănescu, General Manager, LSEG România.

 

 

Pentru mai multe informații despre LSEG în România și despre oportunitățile disponibile click aici.
 

Va recomandam si:

Cum sa obtii job-ul dorit daca esti pasionat de calatorie

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI