Akademics: o imagine mai clara a mediului de businessASER a dat start proiectului Akademics! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa? In perioada 23 martie - 6 aprilie, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.

Fiecare etapa contureaza experienta Akademics

Etapa I: Interactioneaza in cadrul workshop-ului de autocunoastere! Sub indrumarea unui trainer specializat, iti vei identifica punctele tari si slabe si iti vei seta obiective care te vor ajuta sa te dezvolti atat pe parcursul proiectului, cat si in viata de zi cu zi.

Etapa a II- a: Focuseaza-te pe dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa! Ai sansa sa iti antrenezi abilitatile de negociere, gandire strategica, problem-solving si creativitate. Liviu Cadariu, Radu Glont, Giorgiana Vlasceanu, Petru Caibulea vor fi cei care te vor ghida spre atingerea obiectivelor setate in etapa anterioara.

Etapa a III- a: Company Talk! Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza o companie sau cum sunt impartite sarcinile? Ai sansa sa afli toate aceste informatii in cadrul Open Days, alaturi de partenerii ASER: Coca-Cola HBC si British American Tobacco.

Ultima etapa: Participa la sesiuni de networking pe diferite tematici, cum ar fi leadership, management, vanzari si antreprenoriat! Eusebiu Burcas, Viorel Asaftei si Monica Cadogan sunt oamenii de la care vei afla secretele acestor domenii.

Ce mai astepti? ASER iti ofera o perspectiva mai clara ca niciodata asupra mediului de business! Inscrie-te pana pe 19 martie AICI pentru a avea parte de contexte unice de invatare si dezvoltare profesionala, acumuland abilitatile de care ai nevoie. Daca esti gata de o noua provocare, urmareste paginile de Facebook si Instagram ASER.

Va recomandam si:

Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI