Angajatori de TOP - cea mai buna sansa sa te angajezi in Pitesti



Rapoartele fortei de munca arata ca pitestenii prefera sa plece la munca departe de casa, in strainatate sau in alte orase din Romania. Tot mai multi tineri si seniori din Pitesti aleg sa puna distante de sute si mii de kilometri intre ei si familiile sau prietenii lor pentru promisiunea unor locuri de munca stabile si a unor salarii bune

Daca si tu te afli in fata unei asemenea decizii, iar varianta de a pleca din Pitesti ti se pare cea mai potrivita pentru tine si familia ta, iti recomandam sa mai amani putin aceasta decizie si sa asculti propunerea noastra.

Cine suntem?

Cel mai mare targ de cariera din tara, Angajatori de TOP, si venim la tine in oras, in Pitesti.

Experienta noastra de 14 ani, zecile de editii organizate in Bucuresti si Timisoara, cele peste 1450 de companii cu care am incheiat parteneriate in toata aceasta perioada si sutele de mii de oameni pe care i-am ajutat sa faca o schimbare in viata lor profesionala ne recomanda ca fiiind cea mai buna oportunitate pentru viitorul tau.

Cu ce ganduri la Pitesti?

Venim sa-ti demonstram ca poti duce un trai decent si la tine acasa, nu trebuie sa-ti neglijezi familia sau prietenii pentru a nu duce lipsuri si nu trebuie sa te multumesti cu putin doar pentru ca atat se poate momentan.

Venim catre tine sa iti aratam ca se poate mai aproape, mai bine, mai mult si mai rapid.

Ce se intampla la Angajatori de TOP?

Cum spuneam si mai sus, Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din tara. Aici, zeci de companii nationale, locale si de renume vin sa isi prezinte pozitiile deschise si sa iti ofere toate argumentele pentru care ar trebui sa aplici la acestea.

Practic, te punem fata in fata cu posibilitatea de a te angaja simplu, rapid si sigur.

Cine poate veni?

ORICINE. Angajatori de TOP este deschis tuturor candidatilor indiferent de varsta si nivelul de educatie.

Fie ca absolvirea studiilor superioare nu a fost o prioritate pentru tine, fie ca esti student sau absolvent si nu ai pic de experienta de munca sau esti senior care simte nevoia unei schimbari de domeniu sau simti ca locul de munca pe care il ai in prezent nu este cel mai potrivit pentru tine, ia taurul de coarne si profita de sansa de a capata ce iti doresti!

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, urmand pasii de aici -> Cum te inscrii la Angajatori de TOP Pitesti

Inca nu te-am convins?
  • Noi credem ca un om fericit este un om productiv si ca fericirea difera de la persoana la persoana . De aceea, la Angajatori de TOP poti discuta cu fiecare companie prezenta pentru a capata raspuns la toate intrebarile tale si a descoperi oferta cea mai potrivita pentru fericirea ta.
     
  • In mai putin de 12 ore poti trece pe la 35 de companii si poti discuta si aplica la 2000 de locuri de munca.
     
  • Daca te inscrii, iti descarci CV-ul si aplici la companiile prezente la targ, ai sansa sa-ti gasesti locul de munca potrivit.
Ce mai astepti? Ia taurul de coarne si profita de cea mai buna sansa de a te angaja in Pitesti!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Pitesti!

 

Va recomandam si:

Cel mai mare targ de cariera acum si la Pitesti

ULTIMELE JOBURI