Cel mai mare targ de cariera ajunge la Ploiesti2020 a surprins pe toata lumea stabilind obiective care mai de care mai marete pentru acest an, iar noi, de asemenea, ne-am propus sa crestem impactul proiectelor noastre.

De aceea, va anuntam cu entuziasm ca Angajatori de TOP - cel mai mare targ de cariera din tara vine cu multa energie si oportunitati din toate domeniile la Ploiesti. Da, cel mai asteptat eveniment al primaverii ajunge in acest an si in Ploiesti, mai exact pe 9 Mai la Hotelul Prahova Plaza.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a nu rata aceasta premiera si oportunitatile pregatite de noi in cadrul targului este sa urmaresti pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate acestea, iar in final sa vizitezi Angajatori de TOP Ploiesti unde vei afla despre toate locurile de munca puse la bataie de companiile prezente la targ.

Cum te inscrii la Angajatori de TOP Ploiesti?

1. Completeaza acest formular -> FORMULAR DE INSCRIERE.

Pentru ca venim pentru prima oara la Ploiesti, vrem mai intai sa te cunoastem.

Formularul nu este nici lung si complicat. Dureaza mai mult sa termini de citit acest articol decat sa il completezi. Trebuie sa treci doar datele tale de contact (nume, prenume, email) si cateva dintre domeniile de care esti interesat sau in care vrei sa lucrezi (ex: marketing, vanzari, retail).

 
 
 

 

2. Dupa ce completezi formularul vei primi un mail din partea noastra pentru a-ti confirma inscrierea.

Este foarte important sa apesi pe link-ul de confirmare din mail pentru a ti se genera automat un CV Barcode care contine doar datele tale de contact in baza caruia vei putea participa la eveniment si vei aplica la joburile de care esti interesat. Atfel, nu va trebui sa astepti un timp indelungat la intrare pentru a-ti valida inscrierea si a intra in posesia CV-ului Barcode. Dupa ce vei apasa pe link-ul de confirmare ti se va crea automat cont pe hipo.ro, daca nu ai unul deja.

*Daca nu gasesti mailul in inbox, verifica si in spam, iar daca nu este nici acolo, contacteaza-ne la support@hipo.ro.

*Daca ai deja cont pe hipo, procesul de inscriere va continua cu contul tau deja existent.

 
 
 

3. Dupa ce apesi pe link-ul de confirmare vei fi redirectionat catre pagina MyHipo, unde iti poti completa CV-ul si ulterior descarca in format Barcode. Cu ajutorul acestuia vei putea aplica pentru locurile de munca deschise in cadrul targului.

Te incurajam sa adaugi toate informatiile care crezi ca ar demonstra angajatorului ca esti omul potrivit: experiente de munca trecute si responsabilitatile avute, calitati, abilitati, pregatiri suplimentare, studii absolvite etc.

 

 
 
 
4. Descarca CV-ul Barcode pe telefon si pregateste-te de cel mai mare targ de cariera din tara care iti ofera sansa sa iti gasesti locul de munca ce iti va oferi stabilitatea de care ai nevoie.

CV-urile generate de platforma noastra au in coltul din dreapta sus un cod de bare care poate fi scanat, in felul acesta vei scapa de grija de a-ti printa CV-ul. Atunci cand vrei sa aplici pentru un loc de munca deschis in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, tot ce trebuie sa faci este sa arati angajatorilor CV-ul cu cod de bare, iar acestia il vor scana. Astfel, intri in baza lor de date, iar cand ii vei aduce imbunatatiri, schimbarile vor aparea automat si acestora.

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Ploiesti!

 

Va recomandam si:

Angajatori de TOP - cea mai buna sansa sa te angajezi in Ploiesti

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?