3 rezolutii profesionale pentru 2020. Pune-le acum in practica!



Ai strans deja decoratiunile de Craciun si Revelion si te-ai intors la birou cu forte proaspete? Noul an poate aduce mai multa lumina asupra activitatii profesionale, daca privesti cu atentie. In cazul in care esti in cautarea unui job nou sau iti doresti sa faci schimbari semnificative, iata 3 rezolutii profesionale pentru 2020!


Poate fi destul de tentant sa-ti continui activitatea in acelasi ritm si in aceeasi maniera, insa nu iti va fi deloc benefic. Mai mult decat atat, nici sa numeri zilele pana la urmatoarea mini-vacanta nu este in folosul tau, motiv pentru care este timpul sa respiri adanc si sa iti aduni toate fortele. Este momentul oportun pentru un nou inceput, pentru decizii indraznete si pentru schimbari majore. Este cel mai bun moment sa faci alegeri diferite, sa actionezi diferit si sa te bucuri de o noua etapa a vietii tale.

Ce ai de facut? Este momentul sa decizi in favoarea ta si sa fii cea mai buna versiunea a ta. Daca asta inseamna sa faci o schimbare radicala in cariera, atunci considera ca anul 2020 si noua decada sunt o invitatie sa faci ceea ce trebuie.

Foarte multe persoane se confrunta cu sentimentul de neincredere si din acest motiv le este teama sa ia unele decizii in viata lor, insa nu este si cazul tau.

3 rezolutii profesionale pentru 2020

In loc sa iti exprimi constant nemultumirea legata de actualul job, este timpul sa pui in practica 3 rezolutii profesionale pentru 2020.
 

1. Updateaza-ti brandul in mediul online

Poate vei avea tendinta sa crezi ca acest lucru se refera doar la antreprenori, insa te inseli. Daca iti doresti sa fii in prima linie in domeniul tau de activitate, este necesar sa iti updatezi constant imaginea. Si totul incepe cu profilele pe care le ai in mediul online, LinkedIn, Facebook, Instagram sau altele. Este necesar sa iti updatezi imaginea chiar si atunci cand nu esti in cautarea unui job, pentru ca nu stii niciodata cine te poate observa. Nu uita sa iti verifici periodic profilul de LinkedIn, deoarece foarte multe persoane au vazut cu intarziere mesajele cu oferte de job. Din moment ce tot mai multi angajatori au tendinta sa observe noile talente si sa le propuna oferte aproape de nerefuzat prin intermediul mediilor online, este timpul sa iei si tu acest aspect in calcul.
 

2. Investeste in tine

Cel mai bun plan pentru 2020 este sa investesti in tine. Indiferent in ce domeniu de activitate lucrezi, este esential sa alegi cursurile si specializarile care te pot ajuta sa evoluezi din punct de vedere profesional. Poate fi un curs de programare, un curs de dezvoltare profesionala si personala sau chiar un curs de management al resurselor de care dispui. Tu alegi ceea ce vrei sa inveti si restul depinde de modul in care alegi sa faci lucrurile. Nu uita: orice pas pe care il faci in fata te ajuta sa fii mai aproape de obiectivele dorite.

Citeste restul articolului aici

Citeste si:

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI