Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.

Farmexim face parte din PHOENIX group, lider european in servicii integrate de sanatate. Cu o prezenta in 27 de tari, PHOENIX group are peste 37.000 de angajati in toata Europa.

Farmexim este un brand puternic, recunoscut pentru calitate si profesionalism atat de candidati, cat si de clienti. Este companie mare, solida, orientata sa isi creasca echipa si sa rasplateasca performanta.


 

Particularitatile mediului de lucru la Farmexim:

  • sediul nostru este unul dintre cele mai prietenoase si mai moderne, cu birouri spatioase, sali de intalniri, gradina si cantina proprie;
  • beneficii: tichete de masa, servicii medicale private, asigurare de viata, traininguri specializate, evenimente interne;
  • angajatii sunt sustinuti sa invete permanent si incurajati sa dezvolte proiecte noi.


CIFRA

40% dintre membrii echipei noastre au o vechime mai mare de 6 ani in companie


 

Cum recrutam

Angajarea oamenilor potriviti inseamna succesul oricarei companii. In acest sens, Farmexim a eficientizat procesul de selectie pentru a fi orientat mai mult spre candidat. Evaluam intotdeauna perspectivele candidatului, pontentialul sau real si capacitatea de evolutie de la stadiul actual la ulterioare roluri de coordonare.


Misiunea noastra

Sa fim de ajutor pentru o viata mai sanatoasa.


 

Valorile companiei

Respect. Intreaga noastra activitate se desfasoara in jurul oamenilor si se concentreaza pe imbunatatirea conditiei lor, fie ca este vorba de angajati sau de clienti.

Initiativa. Actionam in loc sa reactionam. Reprezentam obiective clare si de viitor, luam decizii orientate catre rezultate si abordam o cooperare structurata.

Incredere. Pe langa obligatiile noastre financiare si legale, ne asumam responsabilitatea pe care o avem fata de societatea din care facem parte.

Responsabilitate. Construim impreuna. Suntem un partener matur, dedicat, responsabil.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI