Cariera ta in banking este mai aproape de tine decat crezi!




BCR este unul dintre principalii furnizori de servicii bancare din Romania, dar si din Europa de Est, lucru certificat de cei 25 de ani de experienta.

De aceea, BCR a lansat pozitia de Specialist bancar front office , o pozitie dedicata in special acelora pasionati de banking si domeniul financiar. Beneficiile sunt pe masura cerintelor noastre, asadar te vei bucura de sansa de a lucra alaturi de specialisti de top din domeniu, dar si de training specializat pe intreg parcursul drumului tau in BCR.

Suna interesant pentru tine? Aplica aici!

Daca nu ne crezi pe noi, iata ce spun viitorii tai colegi despre atmosfera de la birou si provocarile din cadrul BCR care i-au ajutat sa avanseze:


“Raportat la piata din Romania, BCR ofera numeroase oportunitati de cariera in orice zona – IT, Risc, Finante. Orice tanar are o sansa aici. Si este imposibil sa nu se integreze si sa nu fie apreciat ulterior, atat timp cat demonstreaza vointa si cunostinte in domeniul pentru care aplica. Este o meserie in care trebuie sa discutam cu foarte multe persoane, de la colegii nostri din diverse departamente, pana la clienti, parteneri de afaceri si alti stakeholderi. Si, cumva, trebuie sa-i multumim pe toti.”
- Vlad Lixandru, Business Analyst din 2014



“Provocarea este data si de felul in care te poti adapta tipologiilor de oameni cu care colaborezi. Ceea ce i-as spune unui tanar aflat la inceput de dum in cariera sa este sa fie mereu curios, sa isi doreasca sa invete lucruri noi, sa se dedice. Atmosfera de la birou este esentiala pentru dispozitia cu care se trezeste dimineata. Sau pentru momentul acela de pe drumul spre birou cand te gandesti unde mergi. Am norocul sa fiu intr-o echipa adevarata!"
- Cristina Calut, Supervizorul echipei de Imbunatatire procese de creditare corporate”



„A lucra in domeniul Pietelor Financiare inseamna in primul rand dinamica, sa fii conectat in permanenta la tot ce se intampla in jurul tau. E nevoie sa citesti, sa te informezi, sa fii atent la indicatorii economici, la decizii politice, si sa analizezi ce impact vor avea acestea asupra cursului de schimb sau asupra pietei monetare. Apoi urmeaza sa transpui toate aceste informatii in produse financiare adecvate fiecarui client. Pietele nu dorm niciodata!”
- Teodora Draghici, Arbitragist in cadrul Directiei Piete Financiare a BCR



“Banca este un organism viu, cu mii de parti care trebuie sa se armonizeze perfect pentru a livra proiecte la timp. Provocarea este sa te poti ocupa de mai multe proiecte simultan si sa mentii, totodata, o privire de ansamblu asupra lor, fara a uita de detalii care, de cele mai multe ori, sunt cruciale. In acest context, echipa este vitala. Si nu numai pentru mine, ci pentru orice om care a inteles ca este nevoie de efortul tuturor, ca lucrurile sa se intample asa cum trebuie. Intocmai ca un ceas de mana mecanic, fiecare rotita trebuie sa se invarta pentru a functiona ansamblul.” - Adrian Saveanu, Ofiter de Marketing in Echipa de Evenimente si Dezvoltare BTL


Atfel, echipa BCR incearca sa creeze atmosfera placuta la birou, in care facand lucruri interesante, sa nu simti ca muncesti. In acest context, banii au o alta valoare, iar recompensa materiala devine mai mult de atat.

Si daca am reusit sa te convingem ca BCR este locul ideal unde sa iti incepi sau sa iti dezvolti cariera in banking, aplica si tu acum pentru postul pregatit! - Aplica aici

Romania are nevoie de oameni cu incredere in ceea ce fac!

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”