Ti-ai imaginat vreodata ca pasiunea ta pentru PR poate fi recompensata cu 1000 de euro?

Vodafone Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, ofera marelui castigator al competitiei Junior PR Award 1.000 de euro si un stagiu de practica in cadrul companiei.

Ne face o mare placere sa incurajam participarea studentilor si a tinerilor profesionisti din PR la aceasta competitie. Credem ca performanta trebuie rasplatita si ca cei mai buni au nevoie de sustinere si recunoastere, indiferent de domeniu. Cu atat mai mult in comunicare, este nevoie de cunoastere, indrazneala, originalitate si, mai ales, de pasiune pentru aceasta profesie, a declarat Lidia Solomon, Corporate Communication Director al Vodafone Romania.

 


Forum for International Communications iti ofera posibilitatea de a participa gratuit la sectiunea Junior a celei de-a sasea competitii Romanian PR Award iar tot ceea ce trebuie tu sa faci este sa concepi o campanie de PR, de maximum 1.000 de cuvinte, in limbile romana si engleza.

Conditii de participare
Ai deplina libertate in alegerea temei campaniei, dar trebuie sa identifici probleme sau oportunitati reale, pentru clienti reali (companii, ONG-uri, institutii de stat etc.). Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite si masurabile, cu indicatori de evaluare, care vor reusi sa echilibreze planificarea si cercetarea cu creativitatea.

Sunt acceptate lucrari individuale sau realizate in echipe de pana la 4 membri, dar nu uita ca limita de varsta a participantilor este de 25 de ani.

Premii speciale
In plus, companiile MOL Romania, Real-Hypermarket si InBev Romania iti vor oferi premii speciale.

InBev Romania va premia cea mai buna campanie de sensibilizare a publicului cu privire la problemele legate de consumul iresponsabil de alcool, Real-Hypermarket iti ofera un premiu pentru cea ma buna campanie comerciala iar MOL te provoaca sa abordezi tema comunicarii de mediu.

Detalii pe:

Premiul special Inbev Romania | Premiul special MOL Romania | Premiul Special Real

Data limita de inscriere: 1 septembrie 2008

 

Arunca o privire si pe criteriile de jurizare si tine minte ca talentul si profesionalismul tau pot fi in sfarsit rasplatite cu stagii de practica si carti de specialitate oferite de editurile Publica si Tritonic in cadrul PR Award Gala Night, in data de 1 octombrie 2008, la JW Marriott.

Afla mai multe pe www.praward.ro

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?