Burse de studiu pentru managerii si antreprenorii inscrisi la Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy ofera burse de 100.000 de euro pentru cei care se inscriu la programul Executive MBA Bucharest.

Programul Executive MBA se afla in top 3 cele mai bune programe de educatie executiva din Romania si se adreseaza managerilor si antreprenorilor cu minimum 5 ani experienta. Viitori studenti care isi vor depunde aplicatia pana pe 15 septembrie pot beneficia de o reducere de 35% din totalul taxei de scolarizare de 35.000 euro.

Cum se acorda bursele?

Bursele se acorda in ordinea aplicatiilor si in baza unui dosar pe care fiecare candidat trebuie sa il aiba in momentul inscrierii. Dosarul trebuie sa contina o cerere de aplicare online, CV-ul, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa a diplomei de licenta, foaia matricola din timpul studiilor universitare, o poza si o copie a pasaportului. 

Toate documentele trebuie sa fie in limba engleza.

Despre programul Executive Academy Bucharest

Programul include 3 module internationale in Austria si Statele Unite ale Americii si le ofera posibilitatea celor inscrisi sa invete despre diverse contexte institutionale si sa interactioneze cu manageri din companii aflate in perioade de tranzitie sau de globalizare. Programul este in mare parte axat pe partea practica, cu studii de caz internationale, sesiuni de eLearning, simulari si discutii interactive.

Pentru mai multe informatii, click aici

 

Va recomandam si:

Tu ce vrei să te faci când o să fii mare? – Prolog pentru tinerii la început de drum

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI