Junior Trade in echipa CHS Agritrade. Alege sa fii diferit!



CHS Agritrade este o companie multinational de renume in industria de agribusiness, dezvoltata in ultimii 70 de ani in Minnesota, USA, si care continua alaturi de nume mari din piata sa creeze trendul in acest sector de activitate.

Cultura organizationala

Mediul de lucru CHS este format in Bucuresti din 26 de membri friendly ce pun accent pe spiritul de echipa si autenticitate. Comunicarea este una informala si flexibila in cadrul careia opiniile sunt liber exprimate, atmosfera relaxata ajutand la atingerea obiectivelor si indeplinirea responsabilitatilor fara stress.

Ce inseamna agribusiness?

Compania incearca sa aduca schimbari nu numai in domeniul de activitate ci si in modul in care aceasta nisa este perceputa. CHS Agritrade Romania este echipa  care din 3 locatii diferite imbina in mod complet si complex partea comerciala, logistica si cea operationala a business-ului.

Asocierea agriculturii cu imaginea unui tractor nu mai este relevanta, aceast sector  reprezentand mult mai mult in mediul de lucru actual. De la cunoasterea pietei, a competitiei, la urmarirea preturilor de pe bursa, pana la negocieri abile cu producatori agricoli, fermieri, transportatori sau alti competitori, industria de agribusiness ofera provocari profesionale si face apel la abilitati personale de exceptie.

Ce responsabilitati are un Junior Trader CHS?

Participarea la alcatuirea de strategii comerciale alaturi de echipa de tranzactii, managementul liniei de produse sau crearea de rapoarte sunt doar cateva dintre activitatile desfasurate de un junior trader. Multitudinea de activitati desfasurate pe aceasta pozitie ofera proaspat absolventilor posibilitatea de a-si structura o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla in acest domeniu, dar si oportunitatea de a se dezvolta si in alte ramuri ale departamentului comercial.

Cum stii ca esti candidatul potrivit pentru aceasta pozitie?
  • esti absolvent cu minimum 2 ani de experienta
  • vorbesti engleza
  • detii abilitati de lucru pe calculator
  • ai apetit pentru risc si pasiune pentru vanzari
  • ai cunostinte legate de piata de lucru
  • ti-a placut matematica si te pricepi bine la cifre
  • esti curios si competitiv
  • treci usor peste esecuri minore si le iei ca lectii pentru a deveni mai bun

Cum aplic?

Gaseste mai multe informatii si aplica aici pentru o experienta de neuitat!

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI