ASER iti creeaza un album de rime cool, chiar in timpul sesiunii!



ASER
este alaturi de tine chiar si in sesiune! Da, ai auzit bine! A dat start-ul campaniei 10 pentru Sesiune, prin intermediul careia vei putea sa treci cu brio peste examene. In perioada 3 iunie - 28 iunie, ASERistii si-au propus sa te indrume catre rezultate excelente in sesiune, intr-un mod placut, pregatindu-ti un album de vacanta, gata sa fie completat chiar de tine.

 

Bucket List:

  1. Ia-ti doza de energie din rime creative si alege-ti replicile care te motiveaza sa iei 10 in sesiune.
  2. Colectioneaza cate un sticker pentru fiecare curs care te asteapta pe birou.
  3. Destinatie: caminele din Bucuresti. Printre foi, cursuri si examene, unui student ii lipseste cel mai mult o iesire cu prietenii. De aceea, echipa ASER te viziteaza in caminele studentesti ale universitatilor din Bucuresti si te surprinde cu multa energie, stickere si bartere, pentru a-ti recapata motivatia de a fi un student devotat.
  4. Lidl, Veeam si Unicredit ti-au pregatit concursuri si premii, pentru a-ti completa lista de experiente pentru vara aceasta.

 

Te asteapta o multime de surprize, care te vor motiva sa fii cea mai buna versiune a ta si sa dai start-ul unei veri de neuitat, chiar din timpul sesiunii.

Ce mai astepti? Intra pe pagina de Facebook (ASER) si pe cea de Instagram (@aserbucuresti) si ia parte la tot ce iti este pregatit. Colectioneaza stickerele sesiunii, castiga premii cool pentru o vara de neuitat si, printre cursurile monotone, citeste regulamentele concursurilor pentru a fi din ce in ce mai aproape de experiente inedite. Fa dintr-o sesiune stresanta, o destinatie mai relaxanta!

 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.


 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”