Cele mai mari companii din tehnologie care au intrat pe piata din Romania!



Companiile din tehnologie care au avut planuri de expansiune incepand cu anul 2017 pot afirma ca ultimii 2 ani au fost benefici pentru implementarea strategiei si dezvoltarea business-ului pe piata din Romania.

Conform unui research realizat de Hipo.ro pe aceasta perioada, peste 10 companii de tehnologie au deschis centre de tehnologie si inovatie cu scopul de a investi in talentele IT pe care Romania le detine, acestea din urma contribuind ulterior la indeplinirea cu succes a obiectivelor stabilite. 

Nici pasionatii de IT care si-au dorit sau inca viseaza la o cariera in domeniul tehnologiei nu pot spune altceva cu privire la aceasta perioada: peste 4400 de oportunitati de cariera au fost disponibile si o mare parte dintre ele inca asteapta aplicarile celor mai potriviti candidati.

Pentru a afla mai multe despre evolutia companiilor din ultimii doi ani si pozitiile pe care le au deschise in domeniul tehnologiei, va invitam sa parcurgeti informatiile de mai jos.

P.S. In cazul in care stiti ca mai sunt si alte companii care au intrat pe piata din Romania, insa nu se regasesc mai jos, ne puteti scrie la adresa: suport@hipo.ro.

London Stock Exchange Group a deschis un centru de tehnologie pentru afaceri in Bucuresti. Compania administreaza bursa londoneza si colaboreaza cu institutii financiare din intreaga lume, dezvolta si gestioneaza solu­tii tehnologice de inalta per­for­man­ta pentru tranzactionare, su­pra­­ve­ghe­rea pietelor si sis­teme post­tran­­zactionare pentru 40 de orga­nizatii si burse, inclusiv pentru pietele proprii ale grupului. London Stock Exchange Group este prezent in 46 de tari la nivel mondial.

Birourile LSEG sunt localizate in una dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti - Campus 6, pe Bulevardul Iuliu Maniu, in apropierea Universitatii Politehnice.

Planul oficial al LSEG este sa ajunga la un total de 200 de angajati, avand perspectiva de a dubla aceasta cifra.
"Avem in plan sa recrutam inclusiv studenti pe care sa ii pregatim noi. Pentru moment vrem sa ajungem la 200 de angajati, dar aceasta cifra nu este o limita, putem creste mult mai mult, in functie de resursa pe care o gasim aici“, a declarat Dee Liyanwela, Group Head of Shared Services Centres and Head of LSEG Tech Sri Lanka.

Oportunitatile de cariera acopera arii precum Web Services (software development, system administration, suport oprational si de mentenanta pentru platformele web LSEG), Corporate Services (administrarea sistemelor corporate si a sistemelor corporate pentru aplicatii), Market Services (system administration, ingineria sistemelor de baze de date) si Post Trade Services (software development si DevOps).

Tipuri de roluri pentru care LSEG recruteaza in Bucuresti:
 
C# Software Engineer Service Desk Analyst with Italian
System Administrator for Web Platform Web Sys Admin Appl Support
Web Software Developer - Drupal Linux Systems Administrator
Senior Associate SQL Server Database Engineer Senior Associate Oracle Database Engineer
C++ Software Developer Front End C# Software Developer
Front End VB6 Software Developer Workday HRIS Specialist


Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare: Javascript, JQuery and AngularJS; PL/SQL, Linux, SSL, Haproxy, Nginx, Apache, PHP, Mysql, Postgresql, SUSE, Red Hat, SSRS, SSIS etc.

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei London Stock Exchange Group pe Hipo.ro.


 
Visteon, singurul furnizor Tier-1 din industria automotive care se concentreaza exclusiv pe componente electronice de bord pentru automobile, a deschis un centru de dezvoltare a produselor in Timisoara

Centrul va fi implicat in principal in dezvoltarea software pentru sistemele electronice avansate de bord (panouri de bord digitale, sisteme de infotainment si afisare pe parbriz) pentru producatorii europeni de automobile si va sprijini cresterea companiei Visteon in dezvoltarea colaborarilor cu clienti precum: BMW, Mercedes, Porsche si Jaguar Land Rover.

Compania intentioneaza sa recruteze 400 de angajati pana in 2020,  in cadrul centrului vor lucra initial ingineri de dezvoltare, supervizori si manageri. Profilul candidatului cautat de companie implica o combinatie echilibrata de dezvoltatori cu o experienta de peste 3-5 ani in domeniul automotive si tehnologie, precum si de dezvoltatori cu experienta in managementul proiectelor si experienta de supervizare.

Visteon intentioneaza, de asemenea, sa recruteze proaspat absolventi din domeniul automatizarii, electronicii, informaticii sau a disciplinelor tehnice similare.

Sediul Visteon se afla in zona centrala a Timisoarei i
n ISHO Offices, noua cladire de birouri Bulevardul Take Ionescu, Nr. 46, Cladirea A.

Tipuri de roluri pentru care Visteon recruteaza in Timisoara:
 

HR Professional – Talent acquisition Senior Software Engineer for Automotive Electronics
Software Engineer for Automotive Electronics Quality Engineer for Automotive Software
 

Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare: 


C, C++, proiectarea software-ului pentru sistemele automate integrate, proiectarea de software si modelarea UML.


Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Visteon pe Hipo.ro

 
La sfarsitul anului 2018, compania americana de securitate cibernetica CrowdStrike ce foloseste tehnologii de tip cloud si inteligenta artificiala, cu sediul in Sunnyvale, California, a deschis un Centru de Inovatie la Bucuresti.

Centrul va fi un hub crucial axat pe cercetare, dezvoltare software si inovatie, ce va contribui la sustinerea nevoilor de extindere a amprentei globale si a ambitioasei traiectorii tehnologice a companiei.

Dupa 8 ani de activitate, compania a ajuns la 1.300 de angajati la nivel global, dintre care o echipa de 30 profesionisti in domeniul cybersecurity, cloud, servicii de raspuns la incidente si stiinaa datelor se afla in biroul din Bucuresti, cel mai mare din Europa.

Compania se asteapta ca acesta sa creasca pe masura ce CrowdStrike isi continua expansiunea la nivel global, dorindu-si sa recruteze 60 de ingineri IT. CrowdStrike pentru a-si indeplini obictivul planuia sa dezvolte mai multe parteneriate cu universitatile din Romania si sa aduca in tara noastra propria fundatie prin care sa le ofere burse studentilor pasionati de securitate cibernetica.  

Sediul Crowdstrike se afla in cladirea Cube Victoriei Center Strada Buzesti, 75.


Tipuri de roluri pentru care Crowdstrike recruteaza in Bucuresti:
 
QA Engineer DevOps Engineer
DevOps Engineer - Automation QA Engineer (Python)
Senior QA Automation Engineer DevOps Engineer (ElasticSearch, Cassandra)
Cloud Engineer Cloud Engineer - Vulnerability Maagement


Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare: 

Python / Ruby, Go / Golang, Cassandra, Kafka, Elasticsearch, SQL, Redis, AWS Cloud, Git, DevOps, ElasticSearch, Perl, PHP, JavaScript.



Wipro Technologies, filiala locala a furnizorului de servicii de outsourcing si software Wipro, conform declaratiei lui Vivek Bakshi, presedintele Wipro Romania, a decis extinderea in Timisoara prin deschiderea unui Centru de Excelenta, pentru ca aici a reusit sa gaseasca toate conditiile necesare planului de dezvoltare la nivel european al companiei: vorbitori de limbi straine care detin competentele tehnice necesare dezvoltarii centrului si nu in ultimul rand spatiul ideal in care sa se desfasoare si chiar extinde activitatea.

Wipro Romania are centre de dezvoltare in Bucuresti si Timisoara si este prezenta de mai bine de 10 ani. Astazi, facilitatile companiei in Romania servesc mai mult de 30 de clienti din Europa, sustinuti de peste 1200 de angajati.

Compania cauta ingineri inteligenti, motivati, care sa se alature Centrului de Excelenta din Bucuresti si Timisoara, pentru a face parte din una dintre cele mai bune echipe care vor creste in urmatorii cativa ani cu peste 500 de angajati.

Birouri din Timisoara se gasesc in cladirea City Business Centre Timisoara - Strada Coriolan Brediceanu 10, iar cele din Bucuresti in Floreasca Business Park - Calea Floreasca 169A.

Tipuri de roluri pentru care Wipro Technologies recruteaza in Bucuresti si Timisoara:
 
Software Architect with AUTOSAR Senior Software Developer with Autosar
Embedded Software Developer Cloud Architect
Software Developer Full Stack Senior Developer
Travel Helpdesk Support with French / Polish / Hebrew General Ledger with German / Hungarian / Italian / Spanish
Admin and Payroll Specialist with German Senior Software Integrator
German Speaker for IT Support Senior software integrator

Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare: 

C or C++, AUTOSAR, SPICE, CMMI,  ISO 26262, IaaS, PaaS, DevOps, Chef, Puppet, Zookeeper, IaaS/PaaS – AWS, Azure, Linux, AD, LDAP, Python, Perl, MQSeries, Tibco software, Java.         

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Wipro Technologies pe Hipo.ro

 
Deloitte Tehnologie a inaugurat in 2017 Centrul de Servicii Regionale din Romania care a venit in completarea celor peste 600 de angajati pe care firma de consultanta Deloitte ii avea deja in Romania. Noul centru va genera intre 600 si 800 de locuri de munca pana in 2020.

Dintre acestia, aproximativ 650 ar urma sa fie specialisti IT, iar restul de circa 150 personal administrativ. "Stabilirea Centrului de tehnologie la Bucuresti inseamna o recunoastere a talentelor IT pe care Romania le are, precum si a dinamicii pietei locale de IT. Am incredere ca acest Centru de Servicii Regionale va deveni unul de referinta la nivel global", a declarat Satya Swaroop Roddam, managing director al Deloitte Tehnologie.

Centrul de Servicii Regionale furnizeaza servicii SAP, Analytics/Managementul Informatiei (AIM) si tehnologii digitale catre clientii Deloitte din Romania, precum si din piete europene majore, precum Marea Britanie si Germania, furnizand aplicatii software si servicii catre 75% din companiile prezente în Top 100 Fortune.

Birourile Deloitte Tehnologie sunt localizate pe Soseaua Pipera 44.


Tipuri de roluri pentru care Deloitte Tehnologie recruteaza in Bucuresti:
 
Junior IT Recruiter QTP/UFT Test Automation Specialist
Digital - Salesforce Developer (Boot Camp) Salesforce Developer
SAP Senior Consultant – Financial Management SAP Consultant – ABAP Development
Web Developer SAP Consultant – Sales & Distribution
DevOps Engineer Senior DevOps Engineer


Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare: 

C, Visual Basic, JavaScript, Java, .NET, OOP, SAP.

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Deloitte Tehnologie pe Hipo.ro

 
Verint este lider global in solutii de Inteligenta Actionabila, cu accent pe optimizarea angajamentului clientilor, informatii pentru securitate si frauda, risc si conformitate. Compania detine peste 10.000 de organizatii din peste 180 de tari.

In toamna anului 2018 Verint a lansat un Centru de Cercetare si Dezvoltare Cibernetica, oferind profesionistilor romani in IT ocazia unica de a-si aduce contributia la o lume mai sigura, pana la sfarsitul anului 2019 dorindu-se sa se faca zeci de angajari.

Noam Rosenfeld, Senior Vice President of R&D, Verint, a declarat: „Romania este locul unde gasesti profesionisti inovatori, pasionati, cu o pregatire de cel mai inalt nivel in diverse arii ale tehnologiei, precum analiza retelelor, inteligenta artificiala, analiza predictiva, analiza big data, prelucrarea limbajului natural, recunoastere faciala, blockchain si Internet of Things”.

Centrul R&D are sediul in Astoria Business Center din Bucuresti - Str. Dionisie Lupu 64-66.


Tipuri de roluri pentru care Verint recruteaza in Bucuresti:
 
IT Technician C#.NET Developer
Junior Systems Integration Engineer Junior GUI Developer
C# Windows Application Junior Developer (Full-stack) Software Networking Engineer
C#/ C++ Developer GUI Developer


Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:

C / C++, SQL, SOAP / REST & TCP HTTP, VMware, Citrix, Hyper-V, SAN, NAS, WPF, VB.net, JavaScript, HTML Angular, Node.js, Java/J2EE, Janus/DevExpress etc. 

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Verint pe Hipo.ro.

 

Grupul Coface, lider mondial in asigurarile de credit, a deschis un centru de dezvoltare IT in Bucuresti, in aprilie 2017, urmand sa fie angajate pana la finalul anului 80 de persoane.

Crearea unui nou centru de dezvoltare IT cu sediul in Bucuresti face parte din planul strategic Coface de a deveni cel mai agil partener de credit comercial global din industrie. Centrul va permite companiei sa isi concentreze mai bine eforturile si expertiza. 

Deschiderea centrului sustine ambitia Coface de a deveni cel mai agil partener global de credit comercial din industrie. Ca parte a planului strategic al Grupului, a fost lansat un numar mare de proiecte, cu scopul de a extinde si consolida sistemele informationale ale Coface. Sectorul asigurarilor de credit comerciale autonome nu exista in cazul tuturor activitatilor „de baza”, ceea ce determina Coface sa dezvolte intern, cele mai importante aplicatii de baza pentru afaceri.

Sediul Coface se afla in Nusco Tower - Soseaua Pipera 42.
 
Tipuri de roluri pentru care Coface recruteaza in Bucuresti:

Business Intelligence Specialist CEE Region

Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:

SQL, Oracle, SAP, AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc.

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Coface pe Hipo.ro.


 
Edenred, lider mondial in solutii de plati pentru angajati, a lansat pe 8 mai, un centru de inovatie digitala in Romania. Edenred Digital Center va fi un hub international pentru inovatie si proiecte strategice in IT. 

Specialistii IT angajati in Edenred Digital Center vor lucra pe proiecte precum aplicatiile mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din intreaga lume si vor construi o aplicatie mobila globala "best in class" pentru plati digitale

Pana la finalul anului 2020, Edenred isi propune sa recruteze in Romania 200 de profesionisti IT care vor dezvolta platforme globale si solutii pentru subsidiarele Edenred din intreaga lume.

"Edenred spera sa atraga cele mai bune si mai stralucite minti din IT din Bucuresti. Vrem sa dezvoltam Edenred Digital Center la sute de roluri IT in urmatorii ani. Avem deja aproape 20 de angajati in cadrul centrului si intentionam sa avem 200 de angajati pana la sfarsitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi si echipe globale si vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de cariera exceptionala pentru oamenii care au digitalul in sange”, a declarat Dave Ubachs, Chief Information Officer, Edenred Group.

Birourile Edenred se afla in Central Business Park, Calea Şerban Vodă 133, Sector 4.

Tipuri de roluri pentru care Edenred recruteaza in Bucuresti:
 
Telesales Consultant (B2B) Marketing Specialist
.Net Developer Sales Operations Coordinator (Expense Management)
Mobile Tech Leads Senior& junior developers
Build Release Managers Project Managers
Cloud Leaders Infrastructure Security Engineers
 
Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:

Programing .NET, C#, ASP.NET, MVC, WEB API, Entity Framework, TFS/VSTS, SQL ,TSQL, SSIS, HTML/JavaScript, JQuery, Bootstrap, HTML&CSS.

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Edenred pe Hipo.ro.
 

Thales Romania, subsidiara locala a grupului francez activ in industriile aerospatiala, aparare si electronicas si partener al Fortelor Armate Romane, a deschis in luna martie a acestui an un centru de inginerie in Bucuresti, obiectivul fiind de a ajuta compania sa devina un lider pe toate pietele in care opereaza.

Potrivit declaratiei lui Silviu Agapi, directorul general al companiei pentru Romania, centrul devine o componenta strategica a grupului Thales, cu proiecte complexe si oportunitati de cariera in toate domeniile in care activeaza compania, respectiv transport terestru, aeronautica, aparare, securitate si spatiu. In cadrul acestuia dorind sa fie angajati peste 750 de specialisti pana in 2021.

Birourile Thales se afla in complexul Orhideea Towers - Șoseaua Orhideelor 15, localizat in partea de centru-vest a Bucurestiului, in cel mai nou pol de birouri al orasului.

Tipuri de roluri pentru care Thales recruteaza in Bucuresti:
 
Internship - Procurement Internship - Contract management
SharePoint Application Developer Front-end Developer for Space applications
Java Developer for Space applications  
 
Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:
 
Linux, Git, Jira, Jenkins, Junit, Maven, Angular, Spring, Hibernate, HTML, CSS, SCSS, SVG, Canvas, SQL. 

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Thales pe Hipo.ro.
 
 
Furnizorul de servicii de IT si consultanta Infosys a deschis un centru de inovatie digitala in Bucuresti, care se va concentra pe dezvoltarea de proiecte pentru clienti care au nevoie de cele mai noi tehnologii IT, cum ar fi Cloud, Big Data si Inteligenta Artificiala.

Numarul de 200 de angajati din Romania ar putea ajunge la 500 in perioada urmatoare, pe fondul atragerii de noi clienti din Europa.

Infosys are in plan deschiderea in aceasta vara si a unui Centru de Securitate Cibernetica in Bucuresti. Centrul va furniza servicii complete de securitate cibernetica, 24/7, ajutand clientii europeni si globali sa progreseze pe parcursul transformarii lor digitale. Serviciile includ detectarea criminalitatii informatice, hacking etic, analizele de securitate, detectarea si raspunsul la amenintari. Centrul din Bucuresti va fi vital pentru furnizarea de servicii in intreaga regiune europeana, avand in vedere restrictiile GDPR si alte cerinte de reglementare specifice fiecarei tari, potrivit oficialilor companiei.

Centrul de inovatie este localizat in in cladirea The Mark in apropiere de Piata Victoriei - Str. Buzesti, nr. 85.

Tipuri de roluri pentru care Infosys recruteaza in Bucuresti:
 
Data Analytics - Lead Data Scientist Czech Speaker for IT Support
HADOOP Administrator Partner Manager
Cyber Security  Microsoft Dynamics CRM Consultant
Microsoft Dynamics AX Financial Consultant German EUC IT Support
Windows 10 deployment engineer Facility technician
1C Programmer Partner Manager

Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare: Cloud, Big Data, AI, SAP BW, SAP BO, SAP HANA, HADOOP, SAS, Cognos, Qlikview, Qliksense, Oracle, SQL, Unix etc.

Pentru mai multe informatii despre companie si joburile deschise acceseaza profilul companiei Infosys pe Hipo.ro.


 
In Martie 2018, Lidl Romania a lansat un centru de excelenta in IT ce furnizeaza solutii de e-commerce si management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Lidl Digital se pozitioneaza in zona de top a hub-urilor de tehnologie din Romania, atat prin prisma complexitatii proiectelor, cat si a rolului pe care il joaca in strategia globala de digitalizare a Lidl”, a declarat Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.
Lidl Digital isi propune sa dezvolte solutii tech creative pentru tendintele digitale de consum. Hub-uri de tehnologie similare mai sunt deschise sub sigla Lidl Hub si in Barcelona si Sofia.

In cursul anului 2018, Lidl Digital si-a propus sa angajeze peste 100 de arhitecti software, dezvoltatori si consultanti, precum si Scrum Masteri, Business Analysts si Application Managers.

Birourile Lidl Digital din Bucuresti se regasesc in cladirea Pipera Business Tower, Etaj 4 - Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E.

Tipuri de roluri pentru care Lidl Digital recruteaza in Bucuresti:
 
SAP Consultant FI-CAX Senior Frontend Developer
Senior Java Developer SAP Consultant
 
Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:
 
SAP, Hybris, Java etc.

 

VIAVI Solutions, compania ce ofera instrumente de optimizare si tehnologii care ajuta furnizorii de servicii si companiile tip Enterprise sa reduca complexitatea si sa sporeasca eficienta, imbunatatind in acelasi timp calitatea serviciilor, a deschis in primavara anului 2018 un centru de excelenta R&D in Bucuresti.

Acesta se concentreaza pe dezvoltarea de tehnologii si produse inovatoare pentru intreaga retea de clienti ai companiei, iar compania si-a propus sa angajeze aproximativ 120 candidati calificati, specializati in domeniul IT&C si cel al testarii, monitorizarii si optimizarii retelelor.

“Suntem bucurosi ca VIAVI Solutions a ales sa deschida un birou la Bucuresti, facilitand locuri de munca competitive si o reputatie puternica in domeniul comunicatiilor si al tehnologiilor de tip Enterprise in capitala Romaniei.”, a declarat Horia Mintas, Director al Departamentului de Investiţii Străine din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ  şi Antreprenoriat.

Birourile Viavi se gasesc pe Soseaua Pipera 46.

Tipuri de roluri pentru care Viavi recruteaza in Bucuresti:
 
Senior Frontend Developer Senior QA Engineer - Nitro Mobile
Senior Java Developer– NITRO Mobile Senior DevOps
Senior Embedded C++ Engineer Java Developer – NITRO Mobile


Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:

HTML5, CSS2/CSS3, JavaScript (ECMAScript 6), Angular and/or AngularJS, Java, Linux.


 
Tradeshift, un start-up cu sediul central in San Francisco care a casti­gat in anul 2018 eticheta de unicorn dupa ce a fost evaluat la 1,1 mld. do­lari pe fon­dul cererii masive pentru solu­tiile sale de digitalizare a lanturilor de dis­tri­bu­tie, are in plan o ex­pan­siu­ne masiva a cen­trului sau de IT din Romania. Compa­nia nu are un cen­tru de externa­li­zare la Bucuresti, ci unul in care se dez­volta produse pentru cli­entii finali.

Tradeshift a anuntat la sfarsitul anului 2018 ca recruteaza 100 de noi colegi pentru biroul din Bucuresti. Compania mizeaza pe o dezvoltare consistenta a centrului sau de IT, pana la sfarsitul anului 2020 dorind sa aiba peste 400 de oameni in Romania.Tradeshift urmareste sa utilizeze talentele din Romania specializate in stiinta si inginerie a caror valoare este recunoscuta la nivel mondial.

Christian Lanng, fondator si CEO al Tradeshift, a declarat ca, in momentul respectiv, echipa din Romania era formata in cea mai mare parte din ingineri, avand 145 de angajati, scopul companiei fiind de a tripla marimea operatiunilor desfasurate de biroul din Romania in urmatorii doi ani, asteptandu-se la o crestere uriasa pe plan local.


Birourile Tradeshift din Bucuresti localizate in Complexul Green Court Bucharest - Calea Floreasca-Barbu Vacarescu.

Tipuri de roluri pentru care Tradeshift recruteaza in Bucuresti:
 
Software Engineer, Apps Team Experienced Java Backend Engineer, Marketplaces
Senior Software Engineer, Apps Team Senior Back-End Engineer - Apps Platform
Senior Java Backend Engineer, Documents API Java/XSLT Backend Engineer
Forward Deployed Engineer, Apps Team Backend Engineer - App Platform
Frontend Engineer - Document Digitalisation Experienced Frontend Engineer, Marketplaces
DevOps Engineer, Datastores Frontend Engineer, Apps Team
Ops Engineer, Apps Team Global Head of QA
Solutions Architect Application Security Engineer


Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:

AWS, EC2, S3, CloudFront, EBS, SQS, PostgreSQL, Java, Spring, JavaScript, React/Redux, Angular, HTML5, CSS3, Groovy, Grails, Docker, Kubernetes, ElasticSearch, Cassandra, Riak, RabbitMQ, EJB, CDI, JPA, JTA, JMS, BPM, XSLT, XPath.


 
Globant, companie de origine argentiniana specializata in servicii tehnologice digitale, a anuntat deschiderea unui nou centru de dezvoltare in Cluj-Napoca. Infiintata in 2003, Globant are 40 de centre de dezvoltare in 32 de orase din 14 tari si peste 9.000 de angajati. Biroul companiei Globant, din Cluj-Napoca, se va axa pe extinderea centrelor sale de dezvoltare prin valorificarea talentelor locale din sfera de transformare digitala si cognitiva.

Globant are in plan sa investeasca 20 de milioane de dolari in Romania si sa angajeze 500-600 de oameni, in urmatorii trei ani. In principal, compania recruteaza specialisti IT cu experienta, dar si proaspat absolventi care sa ocupe pozitii precum dezvoltatori software, ingineri, designeri si experti in inovatie.

“Romania are o multime de profesionisti uimitori, astfel, suntem convinsi ca aceasta deschidere va fi cheia dezvoltarii globale a Globant. Avand un rol important in realizarea transformarii digitale si cognitive, vom continua sa construim o echipa remarcabila pentru a sprijini clientii nostri in parcursul lor spre o schimbare majora”, a declarat Martín Migoya, CEO si co-fondator al companiei.

Tipuri de roluri pentru care Globant recruteaza in Cluj-Napoca:

Senior Java Arhitect

Tipuri de tehnologii necesare pentru aplicare:

Java, Spring, Maven, Hibernate.

Daca reprezentati o companie listata si va doriti sa aduceti completari informatiilor de mai sus sau aveti sugestii si de alte companii care ar trebui sa figureze in aceasta lista, va rugam sa ne scrieti la suport@hipo.ro.

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI