Intra in lumina reflectoarelor cu noul event marca ASER: TrendInTrendin
este primul eveniment despre vlogging si vloggeri al ASER,  in care vei afla tips & tricks si insight-uri din domeniu de la unii dintre cei mai cunoscuti creatori de content romani. Daca vrei sa devii ca unul dintre oamenii pe care ii urmaresti cu atata admiratie, vino miercuri, 22 mai, ora 16:30, la Commons Unirii si da startul celei mai in trend experiente.
 

Spoiler-ele nu sunt bine primite, dar cu siguranta vrei sa vezi care sunt invitatii evenimentului. Asadar, Zaiafet, Sebastian Cotofana de la Politia Muzicii si baietii de la Noaptea Tarziu sunt cei care vor share-ui cu tine din experientele lor. Fii pregatit sa interactionezi cu ei, sa ai parte de activități cool care să iti dezvolte abilitatile de vlogger wanna be, dar si un concurs cu premii surpriza. Evenimentul va fi structurat in doua parti, asfel ca in prima parte, Zaiafet isi va folosi experienta pentru a impartasi cu noi tips & tricks, iar in a doua parte, cei de la Noaptea Tarziu si Sebastian Cotofana vor da startul discutiilor libere cu publicul.
 

Intrarea este libera, dar locurile sunt limitate, asa ca pentru a fi sigur ca vei participa, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii aici. Intra pe pagina de Facebook (ASER), pe pagina de Instagram (@aserbucuresti) si pe www.aser.ro pentru a te asigura ca esti la curent cu toate detaliile, iar Trendin te asteapta cu mult entuziasm!

 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?