ANIS ofera burse de 5,000 euro pentru profesorii care propun metode de predare inovatoare

ANIS a lansat programul Bursele ANIS pentru stimularea abilitatilor de predare ale cadrelor didactice tinere din mediul universitar prin recompensarea eforturilor de a aduce in atentia studentilor cele mai noi tendinte in materie de tech.

Pentru editia din 2019, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) isi propune sa ofere 12 burse in valoare neta de 5000 euro.

Reprezentanti ai industriei IT si ale celor mai mari centre academice din Romania au facut un top 8 al cele mai importante tehnologii care pot acoperi necesitatile sistemului educational din Romania – Big Data, Cybersecurity, AI, FinTech, Health Tech, Machine Learning, IoT, Tch for all.
 

Care sunt regulile de evaluare?

Cei care sunt interesati trebuie sa aiba titlul de doctor si grad didactic de lector universitar si sa aiba pana in 40 de ani.

Fiecare candidat trebuie sa propuna un curs pe una dintre temele indicate mai sus care trebuie sa fie:
  • Ori un curs nou, care nu s-a mai predat in facultatea respectiva sau a fost introdus nu cu mai mult de 2 ani in urma
  • Ori sa actualizeze in proportie de cel putin 50% programa unui curs existent sau care a fost actualizata in ultimii 2 ani
Si sa foloseasca metode de predare inovative care nu au mai fost folosite pentru predare in facultate a cursului respectiv

Cursul propus este sprijinit de facultate, adica este cuprins in planul de invatamant fie ca un curs obligatoriu, curs optional sau facultativ.

Candidaturile pot fi trimise pana pe 15 septembrie 2019, dar cursul trebuie sa fie aprobat in prealabil de catre Senatul Universitatii la adresa office@anis.ro

Pentru mai multe informatii despre burse faceti click AICI.

In luna octombrie va avea loc evaluarea/jurizarea. Candidatii vor trece printr-un proces de evaluare preliminara, in baza aplicatiei si a unui clip video in care vor prezenta succint elementele inovatoare. Finalistii vor sustine un interviu cu membrii comitetului de evaluare.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI