Suntem o companie centrata pe potentialul uman - Anca Dumitru @ TELUS

TELUS International Europe face parte din familia TELUS International care se concentreaza pe conexiune si inovatie umana pentru a oferi servicii exceptionale de relatii cu clientii si consultanta digitala Next-Gen.

Peste 32.000 de angajati din intreaga lume - America de Nord, America Centrala, Europa si Asia – proceseaza anual peste 200 de milioane de interactiuni prin voce, e-mail, chat si social media pentru clienti din industrii variate, precum tehnologie, finante, fintech, gaming, turism si sanatate. TELUS are o participatie de 65% in TELUS International alaturi de Baring Private Equity Asia, care detine restul de 35%. Mai multe detalii pe site-ul TELUS International.


Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)?

Suntem in primul rand o companie axata pe oameni, asadar inca din faza de recrutare discutam despre nevoile lor tocmai pentru a gasi cea mai buna oportunitate profesionala in cadrul multiplelor proiecte pe care le derulam. Convingerea noastra este ca daca membrii echipei noastre isi pot valorifica la maximum potentialul si abilitatile, aceasta se va reflecta cu siguranta si in experienta oferita clientilor nostri.

Cativa diferentiatori in acest sens sunt accentul pe echilibrul viata personala - program de lucru si pe dezvoltarea profesionala, esentiale in aceasta abordare, care s-a dovedit a fi una de succes.
 

Ce inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

Evaluarea membrilor echipei noastre se face pe mai multe planuri, pentru ca si investitia in pregatirea lor este la fel. Prin programele noastre de dezvoltare profesionala si personala incurajam atat performanta la birou cat si starea de bine in viata privata, aceasta ilustrand de fapt in mod practic conceptul de “work-life balance” in a carui eficienta credem cu tarie.
 

Care sunt cele mai deosebite beneficii sau initiative interne de care se bucura angajatii?

Membrii echipei noastre au la dispozitie pachete competitive si diverse de beneficii, de la „clasicele” fructe la birou si zile tematice, pana la avantaje bazate pe vechimea in companie, asociate cu transportul, activitatile de recreere si personalizarea pachetelor medicale.
 

Ce planuri de dezvoltare aveti in perioada urmatoare?

Inca de la inceputul acestui an am dat startul unei campanii extrem de vizibile si intens mediatizate de atragere a talentelor pentru proiectele noastre, in accord cu ritmul sustinut de crestere inregistrat in ultimul an.

Astfel, in acest moment avem disponibile peste 600 de pozitii pentru vorbitori bilingvi in cadrul programelor noastre, iar acest numar va creste cu siguranta pana la finele anului intrucat el reflecta exclusiv nevoile de recrutare pe primele 2 trimestre ale lui 2019.
 

Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

In TELUS International Romania ne mandrim cu faptul ca peste 70% dintre managerii nostri au inceput ca agenti in cadrul companiei si au fost promovati in urma activitatii lor.
 

Cum va implicati in dezvoltarea profesionala a angajatilor?

Obiectivul nostru in privinta membrilor echipei este ca acestia sa se simta motivati, parte a unei echipe bine inchegate, la al carei succes sa poata contribui vizibil. Inca de la inceputul activitatii in cadrul companiei, toti membrii echipei pot accesa training-uri de soft skills, programe de „learning & development” - cu activitati specifice nivelului lor de cariera - si sesiuni de coaching, avand de asemenea posibilitatea de dezvoltare profesionala pe baza unui plan de cariera.
 

Cum se deruleaza procesul de recrutare si ce instrumente folositi de obicei?

Procesul de recrutare se bazeaza in mare masura pe o serie de instrumente de automatizare, insa componenta de interactiune umana ramane esentiala pentru noi. Suntem convinsi ca doar prin aceasta interactiune putem intelege cu adevarat profilul, nevoile si aspiratiile candidatilor nostri pentru a gasi oportunitatile in cadrul companiei care li se potrivesc cel mai bine.
 



Anca Dumitru - PR Manager TELUS International Romania





 

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On