Inovatia a fost dintotdeauna o directie importanta pentru noi - Ixia, a Keysight Business

Activitatea noastra in cadrul Ixia, a Keysight Business acopera atat partea de dezvoltare de solutii software, cat si crearea si productia hardware – vorbim despre o serie larga de solutii de la monitorizare pentru retele Wi-Fi, 3G/4G sau LTE pana la vizibilitate in cloud, produse pentru IoT, 5G si arhitecturi de vizibilitate, securitate si testare.

Diversitatea de proiecte pe care lucram se traduce, in mod natural intr-o gama larga de tehnologii pe care le folosim. Acest lucru inseamna mai multa flexibilitate si libertate de alegere pentru echipa noastra. Un coleg de-al nostru poate folosi tehnologii diferite odata cu fiecare proiect pe care lucreaza, profitand de ocazie fie sa aprofundeze anumite cunostinte, fie chiar sa le combine in inovatii care sa aduca un plus de valoare rezultatului final.

Profesionalismul colegilor nostri se imbina si cu multe alte pasiuni interesante. Incercam sa ne impartasim hobby-urile si chiar sa ne bucuram de ele impreuna.
 

Care a fost cea mai inspirata intrebare primita de la un candidat in timpul interviului de angajare?

Am primit de-a lungul timpului multe intrebari interesante si inspirate. Ne este greu sa alegem doar una. Cele mai inspirate intrebari ale candidatilor sunt mai intotdeauna legate de colegii cu care ar urma sa lucreze, de atmosfera de lucru si de pasiunile membrilor echipei.

Ce inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

Intr-un domeniu ca al nostru, performanta este, in primul rand, sinonima cu abilitatile si expertiza tehnica. Inovatia a fost dintotdeauna - o directie importanta pentru noi si avem, de altfel, multi colegi care chiar si-au patentat ideile in timpul parcursului lor profesional in companie.

Ar mai fi ceva de spus aici. O mare parte din activitatea noastra de astazi este interconectata. Lucram in echipe care sunt cross-departamente si cross-continente. In acest context, abilitatile de comunicare devin esentiale. Apreciem mult atitudinea pozitiva si orientarea unui specialist spre a rezolva probleme. De-a lungul anilor, am vazut ca acest lucru a facut mereu diferenta –din punct de vedere al succesului carierei colegilor nostri, si in consecinta al companiei in relatia cu clientii sai.


Care sunt cele mai deosebite beneficii sau initiative interne de care se bucura angajatii?

Sa incepem cu locatia. Suntem la 2 pasi de Cismigiu, iar acest lucru conteaza cand esti intr-un oras aglomerat. Incurajam un stil de viata sanatos: fructe proaspete, abonamente la sala, acces la terenuri de fotbal, baschet si tenis, asigurari medicale. Cuvantul cheie pentru noi este flexibilitate – ne organizam programul, astfel incat sa ne bucuram si de timpul petrecut dupa programul de lucru.

Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

Datorita diversitatii pe proiecte si tehnologii, sunt doua directii de dezvoltare – tehnica si manageriala. O buna parte din echipa noastra de management este formata din colegi care au inceput pe rol de specialist si s-au dezvoltat constant de-a lungul anilor.

Punem foarte mult accent pe cresterea si evolutia fiecarui coleg in functie de abilitatile profesionale, dar si de ceea ce isi doreste. Punem foarte mult accent pe mobilitate intre echipe si proiecte, pentru ca stim cat de important este sa iti placa ceea ce faci.


Cum va implicati in dezvoltarea profesionala a angajatilor?

Punem la dispozitia colegilor nostri o serie de resurse de dezvoltare personalizate, atat pe partea de soft skills, cat si pe parte tehnica. Mai mult decat atat, oferim programe de mentorat cu senior manageri din companie, dar si atelierele de leadership care promoveaza schimbul de experienta si aplicarea strategiei de business.


Cum se deruleaza procesul de recrutare si ce instrumente folositi de obicei?

Un candidat poate aplica in acelasi timp pentru mai multe job-uri din mai multe echipe, trecand printr-un interviu tehnic cu managerul fiecareia dintre acestea. Candidatul este incurajat sa aleaga proiectul care i se potriveste cel mai bine, inainte de a trece la interviul final.



Cine suntem noi: – Alina si Alina, 😊 Mihaela, Anda, Anamaria si Diana, echipa de HR. Zilnic impartasim idei noi, si cel mai important este ca intr-o atmosfera destinsa, invatam si ne dezvoltam impreuna. Fiecare dintre noi aduce nu doar multa experienta in domeniu ci si abilitati si perspective diferite. Toate acestea se reflecta in proiectele noastre si in parteneriatul pe care il avem cu echipa de business.

 

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On

ULTIMELE JOBURI