Performanta inseamna sa te dedici echipei pentru ca echipa ta sa aiba performanta si, odata cu ea, si tu - Gabriela Toma @ PTW

Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)?

Credem despre noi ca suntem diferiti fata de companiile din domeniu pentru ca tot ceea ce construim, o facem impreuna, in echipa, cu idei adunate de la toti si cu scopul de a face ceva constructiv pentru noi toti.

Avem proiecte diverse, care cresc in timp si care ne permit sa ne completam echipa cu oameni frumosi, implicati si dedicati, facand astfel mediul de lucru placut si interesant.

Daca la asta mai adaugam si sesiunile periodice de joaca (oferim totusi servicii CS pentru jocuri 😊 ), cred ca suntem aproape de reteta perfecta cand vine vorba despre mediul placut in care sa ne petrecem atatea ore impreuna.


Care a fost cea mai inspirata intrebare primita de la un candidat in timpul interviului de angajare?

Putem spune ca ne-au incantat intrebari referitoare la diverse jocuri pentru care oferim suport.


Ce inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

La noi performanta nu inseamna doar a excela in nivelul de limba straina vorbita, ci inseamna sa te dedici echipei pentru ca echipa ta sa aiba performanta si, odata cu ea, si tu.


Care sunt cele mai deosebite beneficii sau initiative interne de care se bucura angajatii?

Nu putem spune ca oferim ceva deosebit, dar ne facem mereu timp pentru noi si pentru a ne bucura copilul din noi, ca de exemplu: movie/gameboards/drinking night, cookies/pastery/bagel/fruit/ice-cream day si multe alte mici surprize care ne aduc zambetul pe buze.


Ce planuri de dezvoltare aveti in perioada urmatoare?

Ne dorim sa crestem, sa aducem in continuare oameni frumosi in echipa noastra, sa fim din ce in ce mai buni in ceea ce facem.


Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

Se deschid mereu noi oportunitati, fie ca vorbim despre acelasi proiect care se dezvolta si atrage mai multi oameni pe diverse pozitii, fie ca vorbim de proiecte noi pe care ne dorim sa le crestem cu cei mai buni dintre colegii nostri. Poti incepe ca unul dintre Agentii Tier 1 si sa ajungi sa oferi training noilor echipe de colegi.


Cum va implicati in dezvoltarea profesionala a angajatilor?

Dezvoltarea profesionala a colegilor nostri este un aspect foarte important pentru noi.

Fiecare noua pozitie este promovata in primul rand in intern si abia apoi este deschisa candidatilor externi. Ne dorim ca angajatii nostri sa simta ca au crescut alaturi de noi, sa poata pune in aplicare ceea ce au invatat si sa isi doreasca mai mult de la ei si de la noi ca angajator, asa ne putem dezvolta armonios impreuna si putem construi o relatie bazata pe increde, sustinere si respect reciproc.

Folosim diverse platforme pentru cursuri online precum si programe de learning, training & development.


Cum se deruleaza procesul de recrutare si ce instrumente folositi de obicei?

Procesul de recrutare este destul de clasic. Totul incepe cu screening.ul CV.urilor primite pe diversele cai (intern, job posting sites, recruitment fairs), urmeaza apoi sustinerea in scris a unui test de limba engleza si limba straina de aplicare (in cazul pozitiilor unde se solicita cunoasterea altei limbi straine decat engleza) iar la final, discutia cu Recruiterul si Managerul echipei. Conditia eliminatorie in cazul nostru este trecerea testului de limba straina, fara de care procesul de recrutare nu poate merge mai departe.Gabriela Toma - HR Specialist @ PTW


Sunt Gabriela si ma mandresc sa fiu « sufletul » echipei noastre pentru ca sunt HR de aproape 18 ani si imi place foarte mult ceea ce fac.

Am acoperit diverse laturi ale HR.ului si fiecare loc a avut farmecul si rolul lui in caiera mea dar cred ca la Pole to Win mi-am gasit echipa de suflet.


 

Va recomandam si:

Poti avea o cariera ȋn IT chiar daca nu ai terminat o facultate de profil

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI