Inscrie-te la EESTEC Olympics!





Esti tanar student? Iubesti sa programezi si iti place provocarea? Atunci fii pregatit pentru ca EESTEC Olympics se intoarce in aceasta primavara cu cea de-a noua editie, pastrandu-si aceleasi atribute: concursul national cu cele mai mari premii din UPB!
La acest eveniment, tu si cu alti 2 prieteni ai tai veti forma o echipa unita de 3 oameni si veti avea ocazia sa participati la 2 tipuri de provocari: Main sau Side Challenge.

Main Challenge-ul este competitia principala cu care cei mai bravi dintre voi se vor confrunta, in care va trebui sa gasiti cea mai buna solutie la tema ce va fi aflata in ziua competitiei, intr-un timp de maxim 24 de ore. Aici, voi 3 aveti sansa de a dovedi ca meritati unul dintre premiile noastre: 1800€, 1350€ sau 900€, pe langa sansa de a interactiona direct cu unii dintre liderii industriilor de IT din Romania: Google, Bitdefender si BProgrammer.

La Side Challenge, tu si cu echipa ta va veti confrunta cu o provocare axata pe cate o serie specifica de tehnologii si limbaje de programare, cu o durata de 6 pana la 12 ore, organizate chiar de partenerii nostri. Anul acesta, puteti participa la cele patru Side-uri realizate de companiile Ortec, Enevo, BCR si UiPath.

Esti suficient de entuziasmat si istet ca sa le rezolvi pe ambele? Tu si prietenii tai vreti o provocare mai mare? Atunci puteti participa la ambele tipuri de Challenge-uri!

Si daca esti din Bucuresti atunci poti sa ai parte de un head-start si sa vorbesti cu partenerii nostri direct la ziua de Stand & Fun Day pe data de 14 martie.

Daca ai o dorinta inflacarata de a te afirma, daca vrei sa comunici direct cu unele din cele mai tari companii din domeniu si ai curajul de a infrunta alte echipe de programatori de top, aplica impreuna cu echipa ta pe eestec.ro/olympics, la sectiunea inscrieri pana pe data de 3 martie si vino la teste in perioada 4-9 martie.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania