Peste 240 de programe de Internship&Trainee in luna februarie pe Hipo.ro



Internship&Trainee Marathon
primul proiect national care isi propune sa promoveze programele de internship si trainee catre studentii si absolventii din toate centrele universitare din Romania, revine cu o noua editie in perioada februarie – mai 2019. In prezent, pe site-ul de cariera Hipo.ro sunt active 240 programe de internship, trainee, graduates si stagii de practica special gandite pentru studentii, proaspat absolventii si tinerii ce isi doresc sa puna in practica informatiile dobandite in timpul facultatii. Oportunitatile de cariera pentru tineri sunt oferite de companii renumite, cum ar fi:
Asseco South Eastern Europe Romania, E-on Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, EY Romania, Groupe Renault Romania, Unilever, Bosch Service Solutions SRL, Vodafone Romania, Coca-Cola HBC Romania, HeidelbergCement Romania, METRO Cash & Carry Romania, P&G, Ursus Breweries. 

Proiectul este sustinut de o parte dintre cele mai importante universitati din marile centre universitare din Romania, printre care: Bucuresti, Bacau, Constanta, Galati, Cluj-Napoca, Pitesti, Targu-Mures si Timisoara. De asemenea, printre sustinatorii proiectului se numara si asociatii studentesti din Iasi si din Alba-Iulia. 

In anul precedent, proiectul s-a bucurat de
vizita a peste 80% dintre studenti. Pe parcursul editiei din anul 2018, tinerii s-au bucurat de peste 1200 de programe de internship, trainee, graduates si stagii de practica in domenii variate precum: IT, Marketing, Vanzari, Juridic, Productie, Resurse Umane, Contabilitate, Administrativ, Inginerie, Productie, Achizitii si Logistica, etc .Printre companiile care au ales sa se alature proiectului anul trecut se numara: Cofco International, E.ON Romania, HeidelbergCement Romania, Jacobs Douwe Egberts, JTI Romania, Philip Morris International, ING Romania si Vodafone Romania. 



 

Internship&Trainee Marathon 2019 poate fi accesat de catre orice candidat care detine un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Acestia vor gasi in perioada februarie – mai 2019 programe de internship si trainee la nivel national disponibile in cadrul companiilor ce s-au inscris in Marathon si nu numai. 

Din ce in ce mai multi angajatori din marile orase, si nu numai, au inceput sa dezvolte oportunitati si programe special gandite sa raspunda nevoilor tinerilor studenti si absolventi. Companiile care au deschise astfel de programe si doresc sa se implice in dezvoltarea profesionala a tinerilor, ne pot contacta la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediÈ›ia a IV-a. Festival de bune practici “employee experienceâ€