Ce companii recruteaza in Februarie 2019?



Planuiesti sa te angajezi la inceputul acestui an? Angajatorii din industrii precum FMCG, IT, Inginerie, Automotive, Banci, BPO, Retail sau Sectorul Public au anuntat angajari recent, iar noi am realizat o lista cu acestia. 
 

Inginerie

Tremend Software Consulting va angaja in urmatorii 2 ani circa 50 de inginerie pentru o noua divizie dedicata microcipurilor, in urma incheierii unui parteneriat cu Mellanox Technologies. Inginerii romani vor lucra impreuna cu expertii Mellanox pentru a realiza urmatoarea generatie de procesoare si switch-uri de retea. Absolventii de informatica, matematica si electronica vor avea posibilitatea de a se specializa intr-un domeniu de varf, cum este designul si verificarea de cipuri pentru cele mai rapide si avansate produse de networking de pe piata.

Continental recruteaza quality engineers, software developers, test engineers, hardware test engineers si pentru multe alte roluri.

Vezi toate companiile din Inginerie care angajeaza AICI

 

Automotive

Visteon, singurul furnizor Tier-1 din industria automotive care se concentreaza exclusiv pe componente electronice de bord pentru automobile. Compania recruteaza software engineers si senior software engineers pentru centrul din Timisoara.

 
Preh Romania, producator de componente auto si furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW va recruta anul acesta 350 de oameni in locatiile din Brasov si Iasi. Compania recruteaza operatori productie, tehnicieni mentenanta, inginerie de proces, logisticieni, dezvoltatori de hardware si sodtware pentru centrele noastre din Brasov si Iasi.

Vezi toate companiile din Automotive care angajeaza AICI

 

IT

Ubisoft Romania recruteaza game testers, developers, support developers, programatori, art directors, producers si pentru multe alte roluri in Bucuresti.



 
London Stock Exchange Group, compania care opereaza bursa londoneza a inaugurat la Bucuresti la inceputul lunii februarie un centru de servicii IT care va deveni un "hub strategic" al britanicilor in regiune. Compania isi propune ca anul acesta sa recruteze 500 de angajati in Romania, specializati pe IT si dezvoltare, analiza de date, testare, programare, servicii de suport pentru Europa si inteligenta artificiala.

Vezi toate companiile din IT care angajeaza AICI

 

Servicii&BPO

Telus International va angaja pentru 500 de persoane pana la finalul lunii iunie 2019. Noi angajati vor sustine extinderea operatiunilor sale din Romania si vor asigura suport clientilor din Canada, Franta, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia si America. Candidatii care sunt interesati trebuie sa fie vorbitori de franceza, spaniola, italiana, engleza, germana, rusa si portugheza.

Vezi toate companiile din Servicii & BPO care angajeaza AICI

 

Retail


Profi Rom Food
isi continua expansiunea la nivel national si planuieste sa angajeze 2.000-3.000 de oameni pentru magazinele care vor fi deschise in viitor. 

Vezi toate companiile din Retail care angajeaza AICI

 

Joburi pentru JUNIORI

Ubisoft Gradute Program 2019 este un program international de 2 ani adresat tuturor proaspat absolventilor care sunt interesati de o cariera in gaming.


Gameplay Programming

! Daca esti interesat/interesata poti aplica pana pe 28 februarie !
 

Programul de Internship Drive yout Future - fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe care oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.


Mars ofera absolventilor ambitiosi, care aspira la o cariera internationala, in pozitii de conducere, sansa de a cunoaste lumea afacerilor de top, prin participarea la Mars Leadership Experience (MLE). MLE este un program conceput pentru a le stimula absolventilor potentialul, pentru a le dezvolta aptitudini si pentru a le oferi un start reusit in cariera. Dupa 3 ani, absolventii pot ocupa unul dintre cele 250 de roluri de conducere din Mars. 

Contul pentru a aplica la Mars Leadership Experience poate fi creat aici, pana la finalul lunii martie. Dupa completarea unui formular, candidatii vor raspunde unui test online, conceput pentru a evalua abilitatile de gandire numerica si logica verbala. Urmatorul pas este interviul video online si apoi un interviu Skype, fata in fata. Pasul final este o deplasare intr-un centru de evaluare, unde se vor intalni cu angajatii Mars si vor participa la activitati individuale si de grup.

Vezi toate companiile din FMCG care angajeaza AICI


Sectorul Public

Miniserul de Interne va avea disponible peste 940 de posturi. Toate posturile vor fi ocupate dupa ce se va da examen, in cursul anului. Angajarile din 2019 vor fi facute prin recrutare din surse externe precum si din cadrul Ministerului de Afaceri Interne.
Iata o lista cu toate domeniile in care se vor face angajari:
  • Directia Generala Management Urgente Medicale;
  • Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane;
  • Inspectoratul General pentru Imigrari;
  • Directia Generala Anticoruptie;
  • Directia Generala de Pasapoarte;
  • Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date;
  • Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor;  
  • Agentia Nationala Antidrog;
  • Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane;
  • Academia de Politie;
  • Casa de Pensii Sectoriala.

Vezi toate job-urile AICI


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania