Bombardier Internal Career Development Fair – evenimentul in care specialistii Bombardier descopera diversitatea oportunitatilor de cariera din companie


Centrul Bombardier din Cluj-Napoca, producator mondial de avioane şi trenuri, promoveaza colaborarea si dezvoltarea proprilor angajati in cadrul departamentelor existente: Financiar, Resurse Umane, Achizitii, Operatiuni & Inginerie. Cu o echipa de peste 800 de specialisti, compania organizeaza periodic evenimente interne si externe, incurajand atat proprii angajati cat si publicul extern, pasionati de domeniul rail sa descopere diversitatea oportunitatilor de cariera din companie si sa impartaseasca din know-how-ul acumulat de-a lungul timpului.

Bombardier Internal Career Development Fair este cel mai nou eveniment organizat si dedicat actualilor angajati din companie. Acestia au avut ocazia sa afle toate oportunitatile existente in companie, sa descopere povestile de succes din cadrul fiecarui departament si mai mult de atat, sa experimenteze noi moduri prin care isi pot desfasura jobul. Echipele au asteptat participantii cu prezentari creative, amuzante si nu au uitat sa le indulceasca ziua.
 

Country HR Business Partner Bombardier Romania, Mona Mosneag sustine ca: “ pentru a putea construi mai departe, a deveni mai competitivi avem nevoie de echipa noastra de specialisti. Cei mai importanti pentru noi sunt oamenii din Bombardier. “ Se pune accent pe valoarea fiecaruia in parte şi pe contributia pe care o are in consolidarea pozitiei de leader mondial in productia de avioane si trenuri.



“Sunt foarte mandru de echipa pe care o am in Bombardier. E o echipa extraordinara, motivata, deschisa si care aplica foarte bine notiunile de Agile Thinking sau un Design Thinking Mindset pentru a crea noi solutii.” Robert Juhasz – Bombardier Aerospace Procurement Aftermarket Senior Specialist

Centrul din Cluj-Napoca ofera o diversitate in operatiuni si servicii, dezvoltare continua si oportunitati in cariera. Departamentele existente la Cluj s-au dezvoltat progresiv in aproape 10 ani: Financiar din 2009, din 2011 Resurse Umane, din 2014 Achizitii si din 2018 Operatiuni & Inginerie. The new kid on the block: Operations aduce intreaga echipa mai aproape de productie si de produsul finit.

In prezent, exista oportunitati in toate departamentele, atat pe pozitii de junior cat si senior. Mai multe detalii pe site-ul: https://jobs.bombardier.com/search?q=Cluj-Napoca. 

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI