Experti din Romania si UK, la cel mai important eveniment de content marketing local



WeContent
, va avea loc pe 1 noiembrie 2018 la cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Mall si va reuni invitati de prestigiu de la noi din tara si din UK.

Evenimentul se adreseaza specialistilor din domeniul marketingului, comunicarii si PR-ului, celor care creeaza continut – copywriteri si content writeri, vloggerilor, bloggerilor, dar si antreprenorilor interesati sa-si eficientizeze eforturile de vanzari.

Aflat la prima editie, WeContent îsi propune sa reuneasca oameni care împartasesc aceeasi viziune asupra viitorului în marketing si sa construiasca în jurul evenimentului o comunitate de creatori, specialisti si sustinatori ai continutului de calitate.

Speakerii din cadrul conferintei sunt experti premiati si recunoscuti pentru realizarile lor în domeniu. Multi au pus bazele propriilor proiecte si companii de succes si vorbesc frecvent la evenimente de prestigiu. Printre ei se numara Jon Burkhart - Fondator al TBC Global, Jon Mowat - Managing Director al Hurricane Media, Sonja Jefferson - Content marketing consultant and trainer la Valuable Content, Kevin Gibbons, Co-Founder la Resignal, Mihai Alexandru Has - Fondator al Dozei de Has & Viral Studios, Laurentiu Dumitrescu - Managing partner la Digital Star si Alex Dona - Managing partner la Times New Roman.

Invitatii si agenda evenimentului vor acoperi aspecte diverse ale content marketingului, de la cum sa fomulezi o strategie de succes, la diferite canale de promovare, cum sa generezi continut relevant, optimizarea SEO, tendinte si tehnologii, storytelling si cum sa iesi din conventional.

Pentru mai multe detalii legate de speakeri, agenda si pentru înscriere, accesati https://www.wecontent.ro/.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania